• Raamattuluennot

19.9.2019 12.32

RAAMATUN VAIKEITA KOHTIA

Raamatussa on myös vaikeita kohtia. Miten ymmärtää niitä? Mitä sanoa sille, joka kysyy näistä kohdista?

Tapahtuman tilaisuudet ovat Pälkäneen seurakuntatalossa (Onkkaalantie 75). Alustajina ja opettajina Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen ja kirkkoherra Jari Kemppainen. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan, miettimään, kysymään ja keskustelemaan.

• Kirkkoherranviraston aukioloajat muuttuvat.

24.7.2019 12.10

Kirkkoherranvirasto palvelee elokuusta alkaen Pälkäneen Pappilassa ti 10-16 ja pe 10-13.

Seurakuntataoimisto on avoinna Luopioisten seurakuntakeskuksessa ma ja to 10-13.

• Seurakunnan syntymäpäiväkäynneissä tapahtuu muutoksia

31.12.2018 14.10

Pälkäneen seurakunnassa pappi tai diakoniatyöntekijä käy tervehtimässä merkkipäivää viettäviä seurakuntalaisia 80 ikävuodesta alkaen. Tämän vuoden alussa merkkipäiväkäytännöissä tapahtuu joitakin muutoksia. Jatkossa merkkipäivää viettäviä lähestytään ensin kirjeitse.