2-riparin talven ohjelma

Koronan vuoksi riparikokoontumisia ei voi vähään aikaan järjestää. Myös rippikoulukortissa mainittu Adventti- tai joulunajan tilaisuus jää nyt väliin eli sitä ei tarvi käydä. Lähetämme sen sijaan WhatsAppilla tehtävän.

• Jos kuitenkin osallistut johonkin seurakunnan järjestämään joululaulutilaisuuteen, jouluhartauteen tai joulukirkkoon omassa seurakunnassa tai muualla, ota kortti mukaan, täytä ja pyydä tilaisuuden työntekijältä allekirjoitus.
  • Jos perhepiirissäsi on talven aikana ristiäiset, kirkollinen avioliittoon vihkiminen/siunaaminen tai hautajaiset, pyydä siitäkin riparikorttiisi merkintä. Näistä on sinulle hyötyä myöhemmin.

Luon 2-riparin WhatsApp-ryhmän ja vanhempien tekstiviestiryhmän joulukuun puolivälissä

• jos et käytä WhatsAppia, laita minulle tekstari heti kun luet tämän. Lähetän sinulle silloin tekstareita.
  • ja hei, sit yks juttu: wappi-ryhmä on vain 2-riparin tiedotusta varten. Siihen ei kuulu laittaa terveisiä kavereille tai jakaa jotain. Ripariin liittyvät kysymykset kannattaa lähettää yksityisviestinä mulle tai Päiville
  • vain me työntekijät vastataan kysymyksiin.

Kokoonnumme 2-riparin porukalla ensimmäisen kerran su 6.2.22 Luopioisten seuriksella klo 13-15.

Silloin on paikalla vain riparilaiset ja työntekijät.

Muita 2-riparin yhteisiä kokoontumisia talven ja kevään aikana:

- To 17.3. Nuortenilta Luopioisten seuriksella klo 18.30-20.15.

- 1.- 2.4.Viikonloppuleiri Seitsyessä, pe klo 18 – la klo 17.

- Su 15.5. Messu ja vanhempien, kummien ja oman riparin

tilaisuus Luopioisten kirkossa ja seuriksella klo 10 -13.15.

Nämä 4 kokoontumista ovat sellaisia, joita ei ole mielekästä korvata käynnillä 1- tai 3-riparin kokoontumisessa. Jos sinulla kuitenkin on ylipääsemätön este, ota etukäteen yhteyttä Janneen, niin pohditaan mitä voidaan tehdä.

Niin kuin kaikkiin tilanteisiin korona-aikana, riparikokoontumisiinkin tullaan vain terveenä.

• Jos olet sairauden tai flunssaoireiden vuoksi poissa, pyydä vanhempaasi soittamaan siitä Jannelle tai kirjoittamaan siitä riparikorttiisi selitys ja laittamaan allekirjoitus.
  • Sairauden vuoksi poissaoloa ei tarvitse korvata. Muut poissaolot pitää.

Riparikortissa olevat itse valittavat käynnit voit käydä myös Pälkäneellä tai jossakin muussa seurakunnassa.

Eikä niitä tarvi käydä järjestyksessä.

Jos sinulla tai vanhemmallasi on kysyttämää, ottakaa yhteyttä Janneen, p. 040 7120 563 tai janne.vesto@evl.fi