Tervehdyskäynnit ikäihmisten merkkipäivien aikaan

Normaalioloissa seurakunnan työntekijät käyvät kutsuttaessa tervehtimässä 80, 85, 90 ja yli 90-vuotta täyttäviä seurakuntalaisia. Nyt korona-aikanakin heille lähetetään syntymäpäivän alla kirje, mutta työtekijät eivät osallistu syntymäpäiväjuhliin.

Pappi tai diakoni voi kuitenkin käydä lyhyesti tervehtimässä päivänsankaria kotona yksityisesti turvavälit huomioiden ja maskia käyttäen. Myös muissa tilanteissa kuin syntymäpäivän aikaan tällainen käynti on mahdollinen. Jos toivot tällaista vierailua, ota silloin yhteyttä Jari Kemppaiseen, Janne Vestoon, Virpi Kangasniemeen tai Päivi Gireniin.

Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla osoitteella palkane.srk@evl.fi . Liitä viestiin myös puhelinnumerosi.

70-  ja 75 –vuotta täyttävien yhteisiä juhlahetkiä vietetään erikseen Pälkäneellä ja Luopioisissa - sitten kun tilanne sen sallli.