virsinumeroita kuvassa

Musiikki

HUOM! Kuorojen toiminta on koronaviruksen vuoksi toistaisesksi peruttu.

Caritas

Kuoro harjoittelee perjantaisin klo 17.30-19.00 Pälkäneen seurakuntatalossa. Kuoron ohjelmisto on enimmäkseen uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Kuoro toimii tällä hetkellä 3-äänisenä naiskuorona. Miehet ovat toki oikein tervetulleita myös tähän ryhmään laulamaan!

Pälkäneen kirkkokuoro

Kuoro harjoittelee Pälkäneen seurakuntatalossa keskiviikkoisin klo 18.30 -20.30. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Kuoron ohjelmisto on pääsääntöisesti neliäänistä kirkkomusiikkia ja musiikin lajeja käytetään mahdollisimman rikkaasti.

Luopioisten kirkkokuoro

Luopioisten kuoron toiminnan jatkumisesta keskustellaan, korona-aika on ohi.

Nuorten lauluryhmä

Lauluryhmä toimii projektiluonteisesti.

Soittamaan?

Jos haluat tulla soittamaan yksin tai kanttorin kanssa messuun tai muihin tilaisuuksiin, ota yhteyttä Ritva Huomoon.

SALATTU

Pälkäneen seurakunnan avoin nuorten bändi. Tule mukaan soittamaan tai laulamaan. Yhteyshenkilö Juha Kankaristo.