virsinumeroita kuvassa

Musiikki

Lapsikuoro

Kuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 14.30-15.30 Pälkäneen srk-talossa. Esiinnymme seurakunnan perhejumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Tervetuloa mukaan kaikki laulusta kiinnostuneet alakouluikäiset tytöt ja pojat.

Caritas

Kuoro harjoittelee perjantaisin klo 17.30-19.00 Pälkäneen seurakuntatalossa. Kuoron ohjelmisto on enimmäkseen uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Kuoro toimii tällä hetkellä 3-äänisenä naiskuorona. Miehet ovat toki oikein tervetulleita myös tähän ryhmään laulamaan!

Pälkäneen kirkkokuoro

Kuoro harjoittelee Pälkäneen seurakuntatalossa torstaisin klo 18.30 -20.30. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Kuoron ohjelmisto on pääsääntöisesti neliäänistä kirkkomusiikkia ja musiikin lajeja käytetään mahdollisimman rikkaasti.

Luopioisten kirkkokuoro

Luopioisten kuoron toimii projektiluontoisesti. Tiedustele asiaa Janne Vestolta, p. 040 7120563

Soittamaan?

Jos haluat tulla soittamaan yksin tai kanttorin kanssa messuun tai muihin tilaisuuksiin, ota yhteyttä Ritva Huomoon.

SALATTU

Pälkäneen seurakunnan avoin nuorten bändi. Tule mukaan soittamaan tai laulamaan. Yhteyshenkilö Juha Kankaristo.