virsinumeroita kuvassa

Musiikki

Caritas

Kuoro harjoittelee perjantaisin 24.8. alkaen klo 17.30 Pälkäneen seurakuntatalossa. Kuoron ohjelmisto on enimmäkseen uudempaa hengellistä musiikkia. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Kuoro toimii tällä hetkellä 3-äänisenä naiskuorona. Miehet ovat toki oikein tervetulleita myös tähän ryhmään laulamaan!

Pälkäneen kirkkokuoro

Kuoro harjoittelee Pälkäneen seurakuntatalossa keskiviikkoisin 22.8.2018 alkaen klo 18.30 -20.30. Kuoroa johtaa kanttori Ritva Huomo. Kuoron ohjelmisto on pääsääntöisesti neliäänistä kirkkomusiikkia ja musiikin lajeja käytetään mahdollisimman rikkaasti.

Luopioisten kirkkokuoro

Harjoitukset torstaisin klo 18.30-20.00, 6.9.2018 alkaen Luopioisten srk-keskuksessa. Sekakuoro jossa lauletaan kolmi- ja neliäänistä monipuolista kirkkomusiikkiohjelmistoa. Kuoroa johtaa kanttori Johanna Lemmetyinen.

Jos et ole koskaan laulanut kuorossa mutta sinua kiinnostaisi niin tervetuloa seuraamaan harjoituksia ja kokeilemaan laulamista mahtavaan joukkoomme!

Nuorten lauluryhmä

Lauluryhmä toimii projektiluonteisesti. Pälkäneellä on aloittanut nuorten "Iskuryhmä", joka harjoittelee perjantaisin klo 16.45 alkaen.

Soittaminen

Tuomasmessuihin ja silloin tällöin muihin jumalanpalveluksiinkin kootaan projektiluonteisesti bändi. Soitettavien laulujen toteutus mietitään soittajien taitotason mukaan. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön.

Tai jos haluat tulla soittamaan yksin tai kanttorin kanssa messuun, niin se on myös mahdollista.

Lisätietoa saa Johanna Lemmetyiseltä ja Ritva Huomolta.

SALATTU

Pälkäneen seurakunnan avoin nuortenbändi. Tule mukaan soittamaan tai laulamaan. Yhteyshenkilö Juha Kankaristo 040 712 0564.