Pälkäneen seurakunnassa pappi tai diakoniatyöntekijä käy tervehtimässä merkkipäivää viettäviä seurakuntalaisia 80 ikävuodesta alkaen.

80, 85 ja 90 vuotta täyttäville lähetetään muutamaa viikkoa ennen syntymäpäivää kirje. Kirjeessä tiedustellaan, toivooko merkkipäiväänsä viettävä, että häntä tullaan tervehtimään. Päivänsankari voi kutsua papin tai diakoniatyöntekijän käymään syntymäpäiväjuhlaan tai yksityisesti. Kutsu tapahtuu soittamalla kirkkoherranviraston numeroon 040 7120 560. Tämä yhteydenotto on hyvä tehdä vähintään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Myös omainen tai hoitolaitoksen työntekijä voi ottaa yhteyttä ja sopia asiasta. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla osoitteella palkane.srk@evl.fi.

Yli 90 vuotta täyttäviä käydään tervehtimässä vuosittain. Myös he saavat kirjeen. Kotona asuvia yli 90 vuotta täyttäviä käydään tervehtimässä syntymäpäivän aikoihin, samalla viikolla. Diakoniatyöntekijät tiedustelevat asiaa puhelimitse syntymäpäivän alla. Halutessaan syntymäpäivää viettävä tai hänen omaisensa voi ottaa itse yhteyttä diakoniatyöntekijään.

Laitoksissa asuvia yli 90-vuotiaita tervehditään yleensä laitoshartauksien yhteydessä.

70-  ja 75 –vuotta täyttävät kutsutaan vuoden lopulla messuun ja syntymäpäiväjuhlaan Pälkäneelle tai Luopioisiin Myös muita merkkivuosia täyttävät ovat tervetulleita näihin juhlahetkiin.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti

• tarvitset tukea vaikeuksissasi

• haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan.

Mikään asia ei ole liian pieni. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai netin välityksellä.

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Virpi Kangasniemi p. 040 7120567, sähköposti virpi.kangasniemi@evl.fi

Kostiakeskus ( Onkkaalantie 76 ) torstaisin klo 13-15.

Päivi Giren p. 040 7120568, sähköposti paivi.giren@evl.fi, tavattavissa sopimuksesta.

Seurakunnan Yhteisvastuu tili

FI61 5002 2020 0175 32 OKOYFIHH

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN TAVOITTAA NUMEROSTA 040 7120567 tai sähköpostitse.

Saimme lisää EU-ruokaa, joka on tarkoitettu vähävaraisille. Ruokakasseja jaetaan diakoniavastaanotoilla ja Kostiakeskuksessa ( Onkkaalantie 76 ) ma, ti, to klo 10.30-16, ke 10.30-17 ja pe 10.30-15.

Voit tiedustella lisää diakoniatyöntekijöiltä.

Olen tavattavissa Kostiakeskuksessatorstaina  1.8. klo 13-15.