lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

PÄIVÄKERHOT:

on arkisin tapahtuvaa ryhmätoimintaa, missä lapsella on mahdollisuus leikkiä, laulaa, askarrella, hiljentyä sekä kehittää sosiaalisia taitojaan. Päiväkerhossa lapsi saa kokemusta seurakunnasta, jossa hänet kohdataan kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta. Se on lapsen kasvupaikka, missä toimitaan kumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Päiväkerholaiset ovat iältään 3-5 -vuotiaita. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

PÄIVÄKERHOT kokoontuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 Pälkäneen seurakuntatalossa os. Onkkaalantie 75

PERHEKERHOT:

Perhekerho on koko perheen kohtaamispaikka. Kerho sisältää hartaushetken, erilaista tekemistä, kuten askartelua, laulua ja leikkiä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerhossa on tarjolla keittolounas 3 € / perhe. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tiistai: Pälkäneen seurakuntatalo klo 10–12. Keittolounas 3 € / perhe.

Perjantai: Luopioisten seurakuntakeskuksen alakerta klo 10–12. Keittolounas 3 € / perhe

PERHEIDEN ILLAT:

Pälkäneen seurakuntatalossa keskiviikkoisin 13.10. / 17.11. sekä tiistaina 14.12 klo 18–19.30.

Luopioisten seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin 24.11. sekä 15.12. klo 18–19.30.

WILHELMIINA-RYHMÄ ensisynnyttäneille Pälkäneen seurakuntatalossa torstaisin klo 9.30–11.30 (vain ennakkoon ilmoittautuneille)

PIKKULEIPURIKERHOT PIKKULEIPURI- KERHOT

ovat suunnattu kahdelle ikäryhmälle, alle kouluikäisille (4-6-vuotiaille) ja koululaisille. Kerhot kokoontuvat eri aikoina. Kerhojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Pikkuleipurit-kerhossa opetellaan kaikkea leipomiseen liittyviä asioita. Päätavoitteena on leipoa yhdessä kaikkea pientä maittavaa suuhunpantavaa sekä valmistaa jotakin muutakin hyvää. Lopuksi tietysti maistellaan omatekemiä herkullisia luomuksia. Kokoontumispaikkana on Pälkäneen seurakuntatalo. Kerhot ovat ilmaisia. Kerhossa leipomisen saloihin lapsia ohjaa kondiittori / kokki Heidi Lindholm-Nuuttila Puh. 04 5851 8373

PERHEIDEN TAPAHTUMAT SEITSYEN LEIRIKESKUKSESSA:

Perheiden ulkoilupäivä lauantaina 11.9. klo 11–14.

Perhekerhojen retkipäivä tiistaina 15.9.klo 10–12.

PERHEKIRKOT Pälkäneen kirkossa sunnuntaisin:

VAUVAKIRKKO 19.9. klo 15

4V-SYNTTÄRIT klo 16

PERHEKIRKKO Luopioisten kirkossa sunnuntaina 26.9. klo 11

Lisätietoja toiminnasta Marja Lepistö puh. 040 712 0571, s-posti marja.lepisto@evl.fi