lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Päiväkerho

on arkisin tapahtuvaa ryhmätoimintaa, missä lapsella on mahdollisuus leikkiä, laulaa, askarrella, hiljentyä sekä kehittää sosiaalisia taitojaan. Päiväkerhossa lapsi saa kokemusta seurakunnasta, jossa hänet kohdataan kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta. Se on lapsen kasvupaikka, missä toimitaan kumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Päiväkerholaiset ovat iältään 3-5 -vuotiaita. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Kerhot alkavat viikolla 36, ma 31.8. alkaen.

KERHOT KOKOONTUVAT SEURAAVASTI
Keskiviikko: Pälkäneen seurakuntatalo, Onkkaalantie 75, klo 9–12, 5-vuotiaat
Torstai: Pälkäneen seurakuntatalo, Onkkaalantie 75, klo 9–12, 3-5-vuotiaat

Perhekerho

on koko perheen kohtaamispaikka. Kerho sisältää hartaushetken, erilaista tekemistä, kuten askartelua, laulua ja leikkiä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerhossa on tarjolla keittolounas 3 € / perhe. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kerhot kokoontuvat:
Luopioisten seurakuntakeskuksen yläkerrassa maanantaisin klo 10-12.
Pälkäneen seurakuntatalolla tiistaisin klo 10-12

Lisätietoja perhekerhoista:
Marja Lepistö p. 040 712 0571 marja.lepisto@evl.fi (Luopioinen ja Pälkäne)
Päivi Giren p. 0407120568 paivi.giren@evl.fi (Luopioinen)
Kerho alkavat viikolla 36

PIKKULEIPURIKERHOT PIKKULEIPURI- KERHOT

ovat suunnattu kahdelle ikäryhmälle, alle kouluikäisille (4-6-vuotiaille) ja koululaisille. Kerhot kokoontuvat eri aikoina. Kerhojen ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Pikkuleipurit-kerhossa opetellaan kaikkea leipomiseen liittyviä asioita. Päätavoitteena on leipoa yhdessä kaikkea pientä maittavaa suuhunpantavaa sekä valmistaa jotakin muutakin hyvää. Lopuksi tietysti maistellaan omatekemiä herkullisia luomuksia. Kokoontumispaikkana on Pälkäneen seurakuntatalo. Kerhot ovat ilmaisia. Kerhossa leipomisen saloihin lapsia ohjaa kondiittori / kokki Heidi Lindholm-Nuuttila Puh. 04 5851 8373

lapsityönohjaaja
diakoni