lapsia kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

PÄIVÄKERHOT:

on arkisin tapahtuvaa ryhmätoimintaa, missä lapsella on mahdollisuus leikkiä, laulaa, askarrella, hiljentyä sekä kehittää sosiaalisia taitojaan. Päiväkerhossa lapsi saa kokemusta seurakunnasta, jossa hänet kohdataan kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta. Se on lapsen kasvupaikka, missä toimitaan kumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Päiväkerholaiset ovat iältään 3-5 -vuotiaita. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

PÄIVÄKERHOT kokoontuvat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12 Pälkäneen seurakuntatalossa os. Onkkaalantie 75

PERHEKERHOT:

Perhekerho on koko perheen kohtaamispaikka. Kerho sisältää hartaushetken, erilaista tekemistä, kuten askartelua, laulua ja leikkiä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerhossa on tarjolla keittolounas 3 € / perhe. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Maanantai: Luopioisten seurakuntakeskuksen yläkerta klo 10–12. Keittolounas 3 € / perhe

Tiistai: Pälkäneen seurakuntatalo klo 10–12. Keittolounas 3 € / perhe.

PERHEIDEN ILLAT:

Pälkäneen srk-talossa klo 18-19.30 keskiviikkoisin  28.9. / 26.10. / 30.11.

Luopioisten srk-keskus klo 18-19.30: keskiviikkoisin 5.10. / 16.11. / 7.12.

WILHELMIINA-RYHMÄ ensisynnyttäneille Pälkäneen seurakuntatalossa. Lisätietoja ryhmästä myöhemmin.

PERHEIDEN TAPAHTUMAT SEITSYEN LEIRIKESKUKSESSA: Perheleiri pe-la 23.-24.9.2022.

Mikkelinpäivänä sunnuntaina 2.10. RITVA-KANTTORIN SYNTYMÄPÄIVÄMESSU Pälkäneen kirkossa klo 10. Mukana LAPSIKUORO ja KIRKKOKUORO. Kirkkokahvit ja -mehut seurakuntatalossa.

PERHEKIRKKO JA 4-VUOTISSYNTTÄRIT  sunnuntaina 30.10. klo 11 Pälkäneen kirkossa.

PERHEIDEN JOULUJUHLA keskiviikkona 14.12. Pälkäneen seurakuntatalossa klo 18.

Lisätietoja toiminnasta Marja Lepistö puh. 040 712 0571, s-posti marja.lepisto@evl.fi