Tyttö Kolumbiassa kuva Meeri Koutaniemi

Lähetys - ja avustustyö

Pälkäneen seurakunnassa on vahva lähetyksen kannatusperinne.

Lähes joka toinen viikko Pälkäneen seurakuntatalolla Onkkaalantie 75 kahvitellaan torikahviossa lähetyksen hyväksi. Vapaaehtoisvoimin järjestetään lähetyksen adventti- ja pääsiäismyyjäiset. Lähetyksen ja diakonian vapaaehtoiset ovat mukana tukemassa Pilistveren ystävyysseurakuntaa.

Kappeliseurakunnassa  seurakuntakeskuksen alakerrassa Pereentie 1 on lauantaisin avoinna lähetyskirppis ja tarjolla on kahvia ja juttuseuraa. Kappeliseurakunnan vapaaehtoiset emännät järjestävät vuosittain lähetyslounaita eri lähetyskohteiden hyväksi.

Tervetuloa mukaan iloiseen vapaaehtoisten joukkoon. Tarkempaa tietoa voit kysyä lähetyssihteeri Paula Elorannalta p. 040 712 0575 tai paula.eloranta@evl.fi.

Lähetyskannatus: FI08 5002 2020 0175 16    OKOYFIHH

Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät  ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös Palveleva puhelin ja  Palveleva netti ovat käytettävissäsi.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa Onkkaalassa Kostiakeskuksessa to klo 13-15 , Luopioisissa ajanvarauksella.  Jos et pääse ko. aikoina, kysy diakoniatyöntekijöiltä Virpi p. 040 7120567 ja Päivi 040 7120568.

lähetyssihteeri
Pälkäneen seurakunta Luopioisten kappeliseurakunta