alban hihat

Rippikoulu

Rippikoulu

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin on 1. adventtina Pälkäneen ja luopioisten kirkoissa klo 12-13.30. Kokoontumisrajoituksista johtuen pidämme oman infotilaisuuden rippikoululaisille ja heidän perheilleen. Aiemminhan on perinteisesti kokoonntuttu yhdessä seurakunnan kanssa 1. adventin messuun. Infotilaisuudessa palautetaan täytetty rippikouluhakemus. Myös muualla rippikoulun käyvät tulevat tuolloin kirkkoon ja palauttavat rippikouluhakemuksen. Samalla voidaan sopia, miten he suorittavat rippikoulunsa seurakuntajakson. Eli tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Vaikka rippikoulu käytäisiin muualla, seurakuntajakso käydään omassa seurakunnassa. 

Rippikoulun meillä voivat käydä myös Pälkäneen seurakuntaan tai Luterilaiseen kirkkoon kuulumattomat nuoret. Kasteen voi saada myös rippikoulun yhteydessä. Jos et saanut kirjettä voit tulostaa sen alla olevien linkkien kautta tai käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta. Jos rippikoulu on jäänyt suorittamatta, voi sen käydä yksityisrippikouluna aikuisenakin.

Oman ryhmäsi tilaisuudet löydät tämän sivuston tapahtumista, rippikoulusi WhatsApp-ryhmästä ja Sydän-Hämeen lehden kirkollisista ilmoituksista. 

Rippikouluun liittyviin kysymyksiin vastaa kasvatuksen pastori Juha Kankaristo, puh. 040-712 0564.

Rippikoulukirje 2021 rippikouluihin löytyy tästä

Rippikoulujen 2021 ilmoittautumislomake löytyy tästä

 

rippikoululaiset polvistuneena alttarilla konfirmaatiomessussa

Ota yhteyttä

Virsiversioita

Juhan vanha bändi

Ajalta ennen kaljua.