alban hihat

Rippikoulu

Rippikoulu

Vuoden 2020 rippikoulut ovat parhaillaan käynnissä. Oman ryhmäsi tilaisuudet löydät opintokortista, tämän sivuston tapahtumista, rippikoulusi WhatsApp-ryhmästä ja Sydän-Hämeen lehden kirkollisista ilmoituksista. 

Rippikoulut alkavat meillä 1. adventtina messulla Pälkäneen tai Luopioisten kirkossa. Ottakaa Perhe mukaan. Samalla palautetaan täytetty rippikouluhakemus ja vastaanotetaan rippikoulun opintokortti. Myös muualla rippikoulun käyvät tulevat tuolloin kirkkoon ja palauttavat rippikouluhakemuksen. Samalla voidaan sopia, miten he suorittavat rippikoulunsa seurakuntajakson. Eli tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Vaikka rippikoulu käytäisiin muualla, seurakuntajakso käydään omassa seurakunnassa. 

Rippikoulun meillä voivat käydä myös Pälkäneen seurakuntaan tai Luterilaiseen kirkkoon kuulumattomat nuoret. Kasteen voi saada myös rippikoulun yhteydessä. Jos et saanut kirjettä voit tulostaa sen alla olevien linkkien kautta tai käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta. Jos rippikoulu on jäänyt suorittamatta, voi sen käydä yksityisrippikouluna aikuisenakin.

Rippikouluun liittyviin kysymyksiin vastaa kasvatuksen pastori Juha Kankaristo, puh. 040-712 0564.

Rippikoulukirje 2020 rippikouluihin löytyy tästä

Rippikoulujen 2020 ilmoittautumislomake löytyy tästä

 

rippikoululaiset polvistuneena alttarilla konfirmaatiomessussa

Ota yhteyttä

Virsiversioita

Juhan vanha bändi

Ajalta ennen kaljua.