alban hihat

Rippikoulu

Rippikoulun meillä voivat käydä myös Pälkäneen seurakuntaan tai Luterilaiseen kirkkoon kuulumattomat nuoret. Kasteen voi saada myös rippikoulun yhteydessä. Jos et saanut kirjettä voit tulostaa sen alla olevien linkkien kautta tai käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta. Jos rippikoulu on jäänyt suorittamatta, voi sen käydä yksityisrippikouluna aikuisenakin. Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin oli 1. adventtina Pälkäneen ja luopioisten kirkoissa.

Oman ryhmäsi tilaisuudet löydät tämän sivuston tapahtumista, rippikoulusi WhatsApp-ryhmästä ja Sydän-Hämeen lehden kirkollisista ilmoituksista.

Rippikouluun liittyviin kysymyksiin vastaa kasvatuksen pastori Juha Kankaristo, puh. 040-712 0564.

Rippikoulukirje 2021 rippikouluihin löytyy tästä

Rippikoulujen 2021 ilmoittautumislomake löytyy tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

rippikoululaiset polvistuneena alttarilla konfirmaatiomessussa

Virsiversioita