alban hihat

Rippikoulu

Rippikoulut alkavat meillä 1. adventtina 1.12.19. Kaikki uudet rippikoululaiset tulevat messuun Pälkäneen tai Luopioisten kirkkoon klo 10.00-11.45. Ottakaa Perhe mukaan. Samalla palautetaan täytetty rippikouluhakemus ja vastaanotetaan rippikoulun opintokortti. Myös muualla rippikoulun käyvät tulevat tuolloin kirkkoon ja pauttavat rippikouluhakemuksen. Samalla voidaan sopia, miten he suorittavat rippikoulunsa seurakuntajakson. Eli tutustuvat oman seurakunnan toimintaan. Vaikka rippikoulu käytäisiin muualla, seurakuntajakso käydään omassa seurakunnassa. Ryhmäjaot tehdään ensimmäistä adventtia seuraavalla viikolla ja tiedotetaan kirjeitse, jos posti kulkee.

Tulevana vuonna 15-vuotta täyttäville seurakunnan jäsenille on lähetetty infokirje ja rippikouluhakemus keskiviikkona 6.11. Rippikoulun meillä voivat käydä myös Pälkäneen seurakuntaan tai Luterilaiseen kirkkoon kuulumattomat nuoret. Kasteen voi saada myös rippikoulun yhteydessä. Jos et saanut kirjettä voit tulostaa sen alla olevien linkkien kautta tai käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta.

Jos rippikoulu on jäänyt suorittamatta voi sen käydä yksityisrippikouluna aikuisenakin.

Rippikouluun liittyviin kysymyksiin vastaa kasvatuksen pastori Juha Kankaristo, puh. 040-712 0564.

Rippikoulukirje 2020 rippikouluihin löytyy tästä

Rippikoulujen 2020 ilmoittautumislomake löytyy tästä