Kirkkovaltuuston päätöksiä.

19.5.2021 11.44

Kirkkovaltuusto kokoontui 18.5. Pälkäneen kirkossa

Valtuusto totesi Paula Suksian menettäneen vaalikelpoisuutensa  ja uudeksi kirkkovaltuutetuksi nousi Johanna Kankaristo Aitoosta.
Kirsi Saarisisen esityksestä uudeksi kirkkoneuvoston jäseneksi valittiin Rauha Valkama ja hänen varajäsenekseen Eija Lankinen. Luopioisten kappelineuvostoon Eija Lankisen varajäseneksi  valittiin Rauha Valkama.
Kirkkovaltuusto vahvisti vuoden 2020 tilipäätöksen ja toimintakertomuksen sekä hautainhoitorahaston tilinpäätöksen. Tilikauden tulos oli 65 820,72€ ylijäämäinen. Hautainhoitorahaston tulos on -0, 19 alijäämäinen

Kirkkovaltuusto hyväksyi lisätalousarviot Luopioisten kirkon maalämpöön siirtymisen suunnitteluun 11 532 euroa ja Tommolan kappeliin 5600 euroa kahden ilmalämpöpumpun hankintaan ja yhden ilmalämpöpumpun sijoituspaikan vaihdoksen hankintaa varten.

Kokouksessa hyväksyttiin uusi kirkkovaltuuston työjärjestys sekä kirkkoneuvoston ja kappelineuvoston ohjesäännöt. Uusi työjärjestys ja ohjesäännöt mahdollistaa sähköisten- ja hybridikokousten järjestämisen.