varhaisnuoria varkkien kerhossa

Tytöt ja Pojat - Kouluikäisille

Toiminta keskeytetty toistaiseksi!

Koululaisten kerhot

Alakouluikäisille on erilaisia kerhoja, joissa touhataan yhdessä kaikkea mukavaa. Kerhot ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi tulla missä vain vaiheessa vuotta. Tervetuloa!

PÄLKÄNEEN SEURAKUNTATALO:

Tiistaisin kokoontuu alakouluikäisten KOKKIKERHO klo 14.30-16. Kerhossa kokataan pietä välipalaa yhdessä ja sitten tietysti herkutellaan!

Torstaisin kokoontuu alakouluikäisten tyttökerho eli TYTTIS KLO 15-16. Tyttiksessä askarrellaan, leikitään, pelaillaan ja tehdään kaikkea kivaa tyttöporukalla.

Kerhot alkavat viikolla 14, ti 21.1. ja to 23.1.

PIKKULEIPURI- KERHOT ovat suunnattu kahdelle ikäryhmälle, alle kouluikäisille (4-6-vuotiaille) ja koululaisille (7-12-vuotiaille). Kerhot kokoontuvat eri aikoina.

Pikkuleipurit-kerhossa opetellaan kaikkea leipomiseen liittyviä asioita. Päätavoitteena on leipoa yhdessä kaikkea pientä maittavaa suuhunpantavaa sekä valmistaa jotakin muutakin hyvää. Lopuksi tietysti maistellaan omatekemiä herkullisia luomuksia.

Kokoontumispaikkana on Pälkäneen seurakuntatalo.

Kerhot ovat ilmaisia.

Kerhossa leipomisen saloihin lapsia ohjaa kondiittori / kokki Heidi Lindholm-Nuuttila Puh. 04 5851 8373

LUOPIOISTEN SEURAKUNTAKESKUS:

Torstaisin kokoontuu Kokkikerho klo 15.30-17. Kerhossa valmistetaan välipaloja ja leivotaan pikkuherkkuja.

Koululaisten leirit

Alakoululaisille järjestetään koulujen loma-aikoina leirejä, joilla ovat mukana myös kunnan perhetyöntekijät.

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person). Tiedustelut leireistä Marja Lepistö p. 0407120571, s-posti marja.lepisto@evl.fi

Kesälomalla on myös telttaleiri Rajalansaaressa. Tiedustelut Päivi Gireniltä p.0407120568, s-posti paivi.giren@evl.fi

lapsityönohjaaja
Luopioisten kappeliseurakunta Pälkäneen seurakunta