varhaisnuoria varkkien kerhossa

Kouluikäisille

Kerhot koululaisille

Alakouluikäisille on tarjolla erilaisia kerhoja, joissa touhataan yhdessä kaikkea mukavaa muun muassa kokkailun, laulun ja askartelun merkeissä. Syksyn 2024 kerhoista lisää tietoa myöhemmin. Kerhot ovat maksuttomia.

Tapahtumat

10-SYNTTÄRIT ja lasten oikeuksien päivä -juhla järjestetään vuosittain syksyllä.

Koululaisten leirit

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person).

VIP-LEIRILLE

Seuraavat VIP-leirit ovat ma-to 17.-20.6.2024 välisenä aikana. Ilmoittautuminen on toukokuussa, ja leirille otetaan 25 lasta ilmoittaumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita tulee paljon, leirit toteutetaan kolmena yhden yön leirinä.

RAJALANSAAREN LEIRI

Ma-ke 24.-26.6.2024. Hieno leiri luonnon helmassa! Lisätietoja Päivi Giren p. 040 712 0568.

PÄIVÄLEIRI 6.-8. luokkalaisille SEITSYESSÄ

Järjestetään syksyllä!