Äiti ja lapsi kadulla Äiti ja lapsi kadulla

Su 31.1. kolehtikeräys Myanmarin luterilaiselle kirkolle Sleyn kautta

31.1.2021 22.37

Nuori yhteistyökirkkomme on hyvin pieni. Jäseniä sillä on noin 1800. Kirkon keskuspaikka on maan suurin kaupunki Yangon. Kirkon ulospäin suuntautuvasta työnäystä kertoo vireä orpotyö ja kasvatustyö. Kirkko ylläpitää orpokotia Damadi Home, jossa asuu 20 orpolasta. Lisäksi kirkon ulospäin suuntautuvaan toimintaan kuuluu kasvatus/koulutuskeskukset, joissa annetaan kouluopetusta sellaisille lapsille, joilla ei ole mahdollisuutta muuten käydä koulua. Tässä yhteydessä annetaan myös Raamattu- ja katekismusopetusta. Lutherin Vähällä katekismuksella on ollut tärkeä roolinsa jo kirkon syntyvaiheessa. Lähetystyön kannalta maassa on edelleen tiettyjä rajoituksia, mutta ovet ovat yhä enemmän aukeamassa pelastuksen evankeliumin julistamiselle.

Tilinumero on: FI13 8000 1500 7791 95
tiedonannolla Myanmar, Pälkäneen srk:n kolehti