Tule mukaan bannerikuva violetilla taustalla teksi Tule mukaan ja säännölliset ryhmät ja kerhot Pälkäneen srk

Ryhmät, piirit, kerhot ja rippikoulut Pälkäneen seurakunnassa ja Luopioisten kappeliseurakunnassa

Pälkäneen seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Erilaiset ryhmät, piirit, kerhot ja  kuorot kokoontuvat säännöllisesti. Täältä löydät myös toimintaa nuorille ja tiedot rippikouluista.

Koronaviruksen takia säännöllinen viikkotoiminta ja tapahtumat on peruttu

Säännöllinen viikkotoiminta lakkaa toistaiseksi sunnuntaista 15.3. alkaen. Myös kaikki tapahtumat on toistaiseksi peruttu. Seuraa viestintäkanaviamme tilanteesta.

Koronavirustilanteen takia säännöllistä viikkotoimintaa 15.3. alkaen. Myöskään tapahtumia, kuten konsertteja, ei järjestetä toistaiseksi. Ehtoollisjumalanpalveluksia ei järjestetä, mutta ne korvataan sanajumalanpalveluksilla. Sunnuntaisin kirkoissa siis vietetään suunnitellusti jumalanpalvelukset sanajumalanpalveluksina.

Tilaisuus tai tapahtuma on peruttu, vaikka se näkyisi normaalisti tapahtumakalenterissa

Päivitämme verkkosivujamme, mutta tapahtumakalenterissa on tällä hetkellä runsaasti tapahtumia. Vaikka tapahtumatieto löytyisikin tapahtumakalenterista, ryhmä tai tilaisuus on tällä hetkellä peruttu. Tapahtumakalenteriin merkityt jumalanpalvelukset järjestetään kirkoissa sunnuntaisin sanajumalanpalveluksina.

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa myös poikkeustilanteessa

Seurakuntien työntekijät ovat poikkeustilanteessa sinua varten, eikä yksityisiä tapaamisia seurakuntalaisten kanssa ole peruttu. Voit ottaa normaalisti yhteyttä saadaksesi hengellistä tukea tai muuta apua.

Tule mukaan seurakunnan toimintaan - kun koronavirusepidemia on ohi!