Koronarajoitteet ja ohjeet 6.12. 2021– 5.1. 2022.

Aluehallintoviraston päätös kieltää kaikki yli 20 hengen sisätiloissa tapahtuvat yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset

Päätös ei koske jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaaminen) ja hartauksia.
Sisätiloissa järjestettäviin jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja seurakunnan toimintaan voi ottaa enintään 1/3 tilaan hyväksyttävästä enimmäisosallistujamäärästä, jos tilaisuuteen osallistuu yli 20 henkilöä.
Pälkäneellä tiloihin voidaan ottaa:
•    Pälkäneen kirkko 227
•    Luopioisten kirkko 200
•    Tommolan kappeli 33
•    Luopioisten seurakuntatalo 32
•    Pälkäneen seurakuntatalo 34
•    Aitoon pysäkki 20

Muut tilaisuudet
Seurakunnan kaikessa muussa sisätiloissa järjestettävässä toiminnassa ja tilaisuuksissa osallistujamäärä rajataan 20 henkeen  tai käytetään koronapassia.

Muut ohjeet
Tule vain terveenä tilaisuuksiin.
Seurakunnan tilaisuuksissa ja tiloissa kokoonnutaan väljästi jättäen turvaetäisyys toisiin. Kirkoissa on merkityt alueet ja seurakuntataloilla penkit laitettu valmiiksi.
Kädet pestään tai desinfioidaan.
Maskien käyttö on vahvasti suositeltavaa.

5.12.2021 23.42