Seurakunnan tilojen hinnasto ennallaan

21.10.2021 18.57

Pälkäneen kirkkoneuvosto päätti pitää seurakunnan tilavuokrat entisellään. Kirkon ja kappelin käyttö on maksutonta seurakunnan jäsenille. Seurakuntalaisilta ei peritä vuokraa myöskään seurakuntatalolla tai -keskuksessa järjestettävästä kasteesta tai vihkimisestä

Muiden seurakuntien jäsenille kirkon vuokra on sata euroa ja kappelin 80 euroa. Kirkkoon kuulumattomilta hinnat ovat 375 ja 300 euroa. Jos kirkkokonserttien tuottoa ei käytetä seurakunnan osoittamaan kohteeseen, kirkosta peritään kesällä 250 euron vuokraa. Syksyllä ja keväällä vuokra on 350 euroa ja marras–helmikuun lämmityskaudella 600 euroa.
Rauniokirkon tilaisuuksista veloitetaan 200 euron maksu aluetta hoitavalle suojeluyhdistykselle.
Seurakuntatalon ja -keskuksen vuokra on käytettävistä tiloista ja astioista riippuen 200–80 euroa ja Seitsyen leirikeskuksen vuokra 610–160 euroa. Aitoon Pysäkistä peritään 30 euron vuokraa. Muiden seurakuntien jäseniltä ja kirkkoon kuulumattomilta maksu on korkeampi.