Kirkkoherra ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja uimassa Kirkkoherra ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja

LEIKILLINEN, MUTTA VAKAVASTI OTETTAVA HAASTE YHTEISVASTUUN HYVÄKSI

24.2.2021 10.08

Vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon. Kunkin seurakunnan keräystuotosta jää 20 prosenttia käytettäväksi oman seurakunnan alueella.

Kirkkoherra Jari Kemppainen ja kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kirsi Urkko ovat ideoineet yhteisvastuun hyväksi haasteketjun, jonka aloittaa heidän oma haasteensa Pälkäneen kirkkovaltuuston jäsenille ja varajäsenille sekä kirkkoneuvoston jäsenille varajäsenineen:
”Haastamme sinut kastautumaan avannossa tai vaihtoehtoisesti tekemään lumienkelin uimapuku päälläsi. Lähetä siitä valokuva Jarille tai Kirsille. Maksamme jokaisen jäsenen tai varajäsenen suorituksesta viisi euroa Yhteisvastuukeräyksen tilille.”

Mukaan haastettu henkilö tai ryhmä haastaa edelleen haluamansa henkilön tai ryhmän, antaa jonkin tehtävän suoritettavaksi ja lupaa kerätä jälleen varoja annetulla haastesummalla Yhteisvastuukeräykseen.

Toivomme haastetuille rohkeutta ja leikkimieltä lähteä mukaan!