Pälkäneen seurakunnan ja kunnan VIPINÄPÄIVÄT!

13.2.2021 11.21

Seurakunta järjestää kunnan kanssa alakouluikäisille lapsille VIPINÄPÄIVÄT maanantaina 1.3. Luopioisten kirkonkylässä sekä tiistaina 2.3. Pälkäneen Onkkaalassa.

Vipinäpäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 14.

Vipinäpäivät ovat rakentuneet niin, että koronarajoituksia voidaan noudattaa.
Lapset liikkuvat neljässä max 7 hengen ryhmissä isosen johdolla ja kiertävät erilaisia toimintapisteitä. Lapsiryhmät aloittavat Vipinäpäivän eri toimintapisteissä, joten jokaisessa viidessä toimintapisteessä on paikalla aina vain yksi ryhmä kerrallaan. Ryhmäjaon tekevät Vipinäpäivän ohjaajat. Lapsen ryhmästä ja siitä mikä hänen aloitustoimintapisteensä on, ilmoitetaan kotiin tulevassa kirjeessä.

Vipinäpäivään kuuluu ruokailu ja välipala.
Vipinäpäivät ovat maksuttomia.

Toimintapisteet ovat:
Pälkäneen Onkkaala:
1.    Pälkäneen seurakuntatalon yläkerta, ruokailu
2.    Kostiankoulun liikuntasali
3.    Kostian koulun luokka
4.    Ulkoilupiste Kostiankoulun yläpiha, seurakuntatalon piha, makkaran paistoa
5.    Pälkäneen seurakuntatalon alakerta kerhotilat

Luopioisten kirkonkylä:
1.    Luopioisten seurakuntakeskuksen yläkerran ruokasali, ruokailu
2.    Liikuntahalli
3.    Nuokkari
4.    Ulkoilupiste alakoulun piha, makkaranpaisto
5.    Seurakuntakeskuksen juhlasali

Vipinäpäiviin tulee ilmoittautua viimeistään pe 19.2. mennessä Marja Lepistölle p. 0407120571. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja poisjäännistä tulee ilmoittaa. Lapsi voi ilmoittautua vain toiseen Vipinäpäivään. Mukaan mahtuu molempiin päiviin 28 ensiksi ilmoittautunutta lasta.

Ilmoittautuessa tulee kertoa kumpaan päivään lapsi osallistuu, lapsen nimi, syntymäaika, kotiosoite, mihin voi lähettää vipinäpäiväkirjeen, huoltajan nimi ja puhelinnumero, mahdolliset ruoka-aineallergiat ja mahdollisen toiveen kaverista, kenen kanssa haluaa kuulua samaan ryhmään.