Hengen uudistus kirkossamme kyykynen

Helluntain keräys Hengen uudistus kirkossamme toiminnalle

30.5.2020 10.51 Hengen uudistus kirkossamme

Kirkkohallitus on määrännyt hellantain kirkkokolehdin Hengen uudistus kirkossamme -yhdistykselle. Lahjoitusvaroilla tuetaan paikallisseurakuntien tavoittavien  jumalanpalvelusyhteisöjen syntymistä ja kasvua valmennusten, mentoroinnin ja koulutustapahtumien kautta.

Katso video https://www.hengenuudistus.fi/helluntai

Tulevaisuuden kirkko on yhteisöjen kirkko, sillä juuri yhteisöissä seurakuntalaisten osallisuus ja hengellinen kasvu toteutuvat parhaiten. Terveet yhteisöt ovat vetovoimaisia ja palvelevat ympäristöään.

Hengen uudistus on yhteisötoiminnan edelläkävijä, sillä olemme olleet perustassa moderneja jumalanpalvelusyhteisöjä jo 90-luvulla. Nyt verkostoomme kuuluukin valtaosa kirkon yhteisönrakentajista. Valmennustemme piirissä on vuosittain noin 50 seurakuntaa.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.

Lahjoitusvaihtoehdot:
* Tekstiviestilllä (10€): Lähetä viesti "10E HU" numeroon 16588.
* MobilePayllä: lyhytnumero 27711.
* Verkossa: www.hengenuudistus.fi

Kiitos lahjastasi!

Rahankeräyslupa

Hengen uudistus kirkossamme ry:n rahankeräyslupa: RA/2018/820.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta