3-ripari 2021

Konfirmaation kuvat ovat ladattavissa lokakuun loppuun asti. Linkki ja ohjeet on lähetetty rippikoululaisille WhatsApp ryhmään. Heitä on pyydetty jakamaan sitä eteenpäin vanhemmille.

Konfirmaatio laulu löytyy tästä.

Konfirmaation livestriimi löytyy tästä.

Tarkempaa infoa leiristämme löytyy painamalla tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tiedotus toimii pääsasiassa nuorten WhatsApp ryhmän kautta.

Leirikirje on lähetetty 21.7.2021 postitse.

Leiri alkaa Ke 28.7. klo 9.00 ja päättyy Ke 4.8. klo 13.00.  Omat kyydit.

Leirillä ei koronan vuoksi vierailla. Leiriltä ei myöskään käydä missään.

Vain terveenä leirille!

Konfirmaatioharjoitus La 7.8. klo 10-12 on peruttu koronan vuoksi.

Konfirmaatiomessu Su 8.8. klo 10.00-10.55 Pälkäneen kirkossa.

Nuoret paikalle klo 9.00

yhteiskuvaus messun jälkeen.

Kummit osallistuvat siunaukseen penkeistä käsin.

Ammattikuvaaja Amanda Lehtola ottaa kuvat. Seurakunta kustantaa. Kaikki saavat ladata kuvat netistä. Ohjeet myöhemmin.

KORONA-OHJEITA KONFIRMAATIOON

Konfirmaatio Striimataan suorana Pälkäneen seurakunnan YouTube kanavalle, jonka kautta voivat muut osallistua. Kirkkoon voi tulla vain terveenä. Konfirmaatiossa kirkkoon tulemisen ja sieltä poistumisen ruuhkaa vähennetään käyttämällä kaikkia 3 ovea. Kirkossa pidetään 2 metrin turvavälit. Samaan talouteen kuuluvat istuvat vierekkäin. Muihin pidetään 2 metriä väliä. Myös ehtoolliselle tullessa ja kirkosta poistuessa. Eli ei muodosteta tiiviitä jonoja. Kirkossa käytetään maskia. Kirkkoon ja ehtoolliselle tullessa otetaan käsidesiä. Ehtoollinen nautitaan seisten. Vanhempien tehtävänä on välittää nämä Korona ohjeistukset muille saapuville vieraille.

Ulkoläksyt

Googlaa ”Pälkaneen seurakunta youtube”. Soittolista ripari. Siellä on ulkoläksyvideoita.  Tai paina tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tulostettava versio löytyy tästä.

Energiajuomia ei saa missään tapauksessa tuoda leireille.

Energiajuomia ovat muun muassa: Red Bull, Megaforce, ed, Powerking, Battery, Dynamite, Monster, Es, Teho, Mad-croc, Rodeo, Devil. (Jos tuotetta mainostetaan energiajuomana älä ota sitä mukaan, vaikka tässä listassa ei olisi sitä)

Muut Pälkäneen seurakunnan rippileirit ovat 9.-16.6. ja 2.-9.7. Huolehdithan ettei nuoresi pyöri silloin Seitsyessä öisin.

Leirin Vetäjinä toimivat: Juha Kankaristo, Maria Aaltonen, Marianne Jaakkola.

Leirikirje löytyy myös tästä.

Osallistujakortti löytyy myös tästä. Se pitää palauttaa täytettynä ja allekirjoitettuna leirille tullessa.