1-ripari 2021

Tarkempaa infoa leiristämme löytyy painamalla tästä. Tiedotus toimii pääsasiassa nuorten WhatsApp ryhmän kautta.

Noudatamme viimeisimpiä koronasuosituksia.

Leirikirje tulee vähän ennen leiriä.

Leiri alkaa Ke 9.6. klo 9.00 ja päättyy Ke16.6. klo 13.00.  Omat kyydit.

Leirillä ei koronan vuoksi vierailla. Leiriltä ei myöskään käydä missään.

Vain terveenä leirille!

Konfirmaatioharjoitus on peruttu.

Konfirmaatiomessu Su 20.6. klo 10.00-11.00 Pälkäneen kirkossa.
-    Nuoret paikalle klo 9.00
-    yhteiskuvaus messun jälkeen.
-    kummit siunaavat penkeistä käsin tai tulevat nuoren taakse???
-    Ammattikuvaaja Jussi Valkeajoki ottaa kuvat. Seurakunta kustantaa. Kaikki saavat ladata kuvat netin kautta. KUVAT ON TULLEET. Linkki ripari-nuorten whatsapp ryhmässä. Lataa ajoissa kuvat poistuvat palvelusta elokuussa.

KORONA-OHJEITA KONFIRMAATIOON

Konfirmaatio Striimataan suorana Pälkäneen seurakunnan YouTube kanavalle, jonka kautta voivat muut osallistua. Kirkkoon voi tulla vain terveenä. Konfirmaatiossa kirkkoon tulemisen ja sieltä poistumisen ruuhkaa vähennetään käyttämällä kaikkia 3 ovea. Kirkossa pidetään 2 metrin turvavälit. Samaan talouteen kuuluvat istuvat vierekkäin. Muihin pidetään 2 metriä väliä. Myös ehtoolliselle tullessa ja kirkosta poistuessa. Eli ei muodosteta tiiviitä jonoja. Kirkossa käytetään maskia. Kirkkoon ja ehtoolliselle tullessa otetaan käsidesiä. Ehtoollinen nautitaan seisten. Vanhempien tehtävänä on välittää nämä Korona ohjeistukset muille saapuville vieraille.

ULKOLÄKSYT KANNATTAA OPETELLA ENNEN LEIRIÄ

Googlaa ”Pälkaneen seurakunta youtube”
- soittolista ripari, sieltä  ulkoläksyvideoita. Tai paina tästä.

Energiajuomia ei saa missään tapauksessa tuoda leireille.
-    Energiajuomia ovat muun muassa: Red Bull, Megaforce, ed, Powerking, Battery, Dynamite, Monster, Es, Teho, Mad-croc, Rodeo, Devil.

Muut pälkäneen seurakunnan rippileirit ovat 2.-9.7. ja 28.7-4.8. Huolehdithan ettei nuoresi pyöri silloin Seitsyessä öisin.

Leirikirje löytyy tästä.

Tuo osallistujakortti täytettynä leirille. Se löytyy tästä.

Leirin vetäjinä toimivat: Juha Kankaristo, Marja Lepistö, Maria Aaltonen.