Tervetuloa seurakunnan päiväkerhoon!

Seurakunnan päiväkerhot ovat suunnattu 3-5-vuotialle lapsille. Kerhot ovat arkipäivisin tapahtuvaa kokonaisvaltaista kasvatustoimintaa, jonka lähtökohtana on kristillinen arvopohja. Kerhossa lapsi saa mm. leikkiä, laulaa ja musisoida, askarrella ja hiljentyä. Lapset tuovat mukanaan pienet eväät, jotka nautitaan kerhon aikana. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja ovat maksuttomia. Kerhot alkavat viikolla 36, maanantaina 2.9.2019 alkaen.

Ilmoittautua voi allaolevalla lomakkeella, sähköpostitse marja.lepisto@evl.fi tai soittamalla kirkkoherranvirastoon p. 040 7120560.
Ilmoittautuminen kerhoihin on 23.4.- 24.5.19 välisenä aikana.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.