Kesäkonsertti

ke 17.7. klo 18.30 – 19.30
Konserttimainos, jossa lasimaalaus

Luopioisten kirkko

Kaija Huhtanen ja Johannan Järvinen. Vapaa pääsy.

Johanna Järvinen on ammatiltaan kuoronjohtaja ja luovan toiminnan ohjaaja. Hän johtaa Turun seudulla yhdeksää kuoroa, ja toimii tuntiopettajana Auralan kansalaisopistossa sekä Naantalin ja Raision opistoissa.

Kuoronjohtoa Järvinen on opiskellut mm. Heikki Liimolan ja Timo Nuoranteen johdolla ja laulua viimeksi Pia Pajalan opet-tamana ja laulaa mm. Klemetti-opiston kamarikuorossa ja Cantus Cathedraliae Turku -kuorossa.  Järvinen on opiskellut Turun yliopistossa musiikkitiedettä ja pääaineena kansatiedettä, minkä vuoksi hänet tunnetaan myös Luopioisten Kotiseutu-museon ja Mikkelinmäen ulkomuseon museonhoitajana ja oppaana.

Kaija Huhtanen on koulutukseltaan diplomipianisti, musiikin tohtori sekä kirkkomusiikin maisteri (kanttori). Hän on toiminut johtavana kanttorina Loimaan seurakunnassa, ja työskennellyt kanttorina sitä ennen mm. Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnassa sekä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa. Aiemmalla työurallaan Huhtanen on työskennellyt pianistina, kamarimuusikkona, soitonopettajana, tutkijana Sibelius-Akatemiassa/Taideyliopistossa sekä musiikkipedagogiikan yliopettajana Lahden ammattikorkeakoulussa.

Parhaillaan Huhtanen työskentelee ma. kanttorina Pälkäneen seurakunnassa.

• Musiikki Musiikki

Luopioisten kappeliseurakunta