Kirkkonäytelmä

su 31.10. kello 10.00 - 12.00
Näytelmän naiset keskustelevat Pietarin kanssa.
Luopioisten kirkko

Kolme naista kokoontuu viikoittain kahville toistensa kotona. Kokoontuminen on heille viikon kohokohta. Yksi on rikostoimittaja, toinen poliitikko ja kolmas pastori – taiteilija. Eräällä kerralla naiset alkavat pohtia, onko ihminen pohjimmiltaan hyvä vai paha. Tämän keskustelun keskelle heille ilmestyy kolme apostolia: Paavali, Pietari ja Johannes. Alkaa vuoropuhelu Raamatun henkilöiden kanssa. Näytelmässä käydään Damaskoksen tiellä Paavalin kanssa, Kirkastusvuorella, Pyhällä ehtoollisella, Patmossaarella ja Korneliuksen talossa. Välillä näytelmässä liikutaan myös nykyajassa. Aikatasot ja niiden vaihtelut luovat mielenkiintoisia jännitteitä. "Kristuksen kirkkaus"-nimisen näytelmän tuo Luopioisten kirkkoon Pelastusarmeijan näytelmäryhmä Tampereelta. Näytelmä kestää tunnin.

Kirkkokahvit kirkon taka-osassa.

Sen jälkeen on mahdollisuus osallistua 10-15 min mittaiseen rukoushetkeen, jossa lauletaan 2 virttä. Rukoushetken johtaa Janne Vesto.

Luopioisten kappeliseurakunta, Pälkäneen seurakunta