Vauvakirkko

Kastepuu
Pälkäneen kirkko

Vauva on tämän jumalanpalveluksen kunniavieras. Tuttujen ja turvallisten ihmisten lähellä hän aistii juhlan omalla tavallaan. Kynttilän sytyttäminen tuoksuu kastejuhlalta. Alttarin äärellä siunatuksi tuleminen voi tuntua pyhän kosketukselta. Musiikki valloittaa mielen. Sen vuoksi tässä kirkkohetkessä on paljon musiikkia luomassa rauhallista tunnelmaa ja pyhän kokemista. Vauva kuulee läheisen äänen tuttua virttä laulettaessa, ja ensimmäinen soitin, helistin, saa kaikua vauvan omassa kädessä ylistyksen merkiksi. Jokainen vauva liikkuu musiikkia kuullessaan, siksi kirkossakin körötellään!

Tähän jumalanpalvelukseen on kutsutaan erityisesti vuonna 2020 kastetut lapset, vanhemmat, sisarukset, kummit ja isovamahemmat.

Jumalanpalvelusta on toteuttamassa Marja Lepistö, Jaana Mäki-Mantila ja Jari Kemppainen, musiikista vastaa Minna Liljedahl,

Pälkäneen seurakunta