ihmiset soittaa

Suoratoisttettuna Pälkäneen seurakunnan FB-sivuilla, YouTube-kanavalla ja kotisivuilla.

Taivaan kansalaisena maailmassa. Kehotus cantate (= laulakaa) sekä sen pohjana oleva psalmi 98 kytkevät tämän pyhän vahvasti pääsiäisajan ”iloisten” sunnuntaiden ketjuun. Seurakunta kulkee Voittajan jäljissä totuudessa ja rakkaudessa kohti täydellistä iloa taivaassa. Pyhän Hengen johtamina kristityt saavat jo nyt elää taivaan kansalaisina maailmassa.

Pappina Jari Kemppainen, kanttorina Ritva Huomo. Jumalanpalveluksen ja musiikinvastuuryhmä.
Virret 470:1,3,5; 484, 919, 963.
Synnintunnustus 709.
Raamatunkohdat
Psalmi 98: 1-9.
Jesaja 4: 2-6.
1. Johanneksen kirje 3: 18-24
Johanneksen evankeliumi 15: 10-17.

Vastuutehtävissä Jumalanpalveluksen ja musiikinvastuuryhmä:
Lauluryhmä: Matti ja Ritva Huomo, Ritva Majala, Vesa Mäki-Mäki-Mantila.
Raamatun tekstit ja rukous : Taina Aspila, Ritva Majala, Senni Nissilä.
Arja Nuuttila viulu ja Jaakko Simola liike.
Aimo Kokkola laulu.
saarna: Jari Kemppainen ja Rainer Zeitlin.
Suntio Eija Heikkinen.
Kuvaus: Juha Kankaristo.
Ehtoollinen klo 11-12 Pälkäneen kirkossa ja Luopioisten seurakuntakeskuksessa. Paikalla voi samanaikaisesti olla 10 henkilöä. Kolehti  ehtoollistilaisuuksissa Kukanpäivän tempaukseen oman seurakunnan diakonian kautta.

Pälkäneen seurakunta