Kirkonkellot kutsuvat rukoilemaan

Pälkäneen kirkon kellot
Luopioisten kirkko, Pälkäneen kirkko

Lauantai 24.10 on Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä sekä YK:n päivä. Kirkonkellot kutsuvat klo 12 rukoilemaan.

Hepr. 13: 1–3

Pysyköön veljesrakkautenne elävänä. Älkää unohtako osoittaa vieraanvaraisuutta, sillä jotkut ovat yösijan antaessaan tulleet majoittaneeksi enkeleitä. Muistakaa vankeja, niin kuin olisitte itse kahleissa heidän kanssaan, muistakaa kidutettuja, tunteehan teidänkin ruumiinne kivun.

Rukous

Pyhä Jumala, rauhan ja oikeudenmukaisuuden lähde. Anna sovinto erimielisyyteen ja rauha levottomuuteen. Paranna haavoitetut ja sairaat. Ole lähellä kärsiviä ja kuolevia. Armahda kansoja ja siunaa luomakuntaa. Suojele työssä, tiellä kulkiessa ja levossa. Tuo rakkautesi meissä näkyväksi. Kuule meitä Herramme Jeesuksen tähden. Aamen.

Rukouspäivä

Luopioisten kappeliseurakunta, Pälkäneen seurakunta