Ekumeeninen lähetyspyhä. Kädet muodostabat sydämen
Luopioisten kirkko

Saarna lehtori Elisa Greye Lähetysyhdistys Kylväjästä. Musiikki Aimo Kokkola. Liturgina Janne Vesto.

Kristittyjen yhteistä ekumeenista lähetyspyhää vietetään 10.-11.10.2020 teemalla Rakkauden kaksoiskäsky.  Lähetyspyhä korostaa yhteistä rukousta kaikille kristityille kuuluvan lähetystehtävän puolesta. Yhteisen lähetyspyhän vieton toivotaan vahvistavan kristittyjen yhteistä todistusta, keskinäistä rauhaa, sovintoa ja rakkautta sekä innostavan kristittyjä lähetysvastuuseen. Samalla paikkakunnalla toimivat seurakunnat rukoilevat toistensa lähetystyön puolesta . Lähetyspyhää on vietetty vuodesta 1999 alkaen.

Elisa Greye  toimii lähetysyhdistyksen työaluevastaavana, teltantekijätyössä ja lähetystyöntekijöiden rekrytoinissa.

Kylväjä  tekee lähetystyötä erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja, ja kutsuu kristittyjä kantamaan vastuunsa lähetystehtävästä. Kylväjän työn maantieteellinen painopiste on Aasiassa.

Rakkauden kaksoiskäsky

Luopioisten kappeliseurakunta