Marianpäivän jumalanpalvelus

Pälkäneen kirkko

Jumalanpalvelus pidetään ilman paikalla läsnäolevaa seurakuntaa, mutta voitte osallistua siihen puhelimella, padilla, tietokoneella tai smarttv:llä. Seurakunnan puolesta rukoilevat kirkkoherra Jari Kemppainen ja kanttori Ritva Huomo. Voit lähettää esirukouspyyntöjä seurakunnan kotisivujen kautta. Laulettavat virret 52, 53 ja 934: 2-3

Suora lähetys Pälkäneen seurakunnan YouTube kanavalla sunnuntaina 22.3. klo 10. Katsottavissa puhelimella, padilla, tietokoneella tai smarttv:llä. Kirjoita netti selaimeen hakusanoiksi "Pälkäneen seurakunta youtube". Tai klikkaa linkkiä: https://www.youtube.com/channel/UCzmocUkHS-MD5v9Qq2lI2xA. Lähetyksen live chattiin voi lähettää rukouspyyntöjä. Jumalan palvelus on katsottavissa samalta sivustolta myös jälkikäteen. Toivomme, että painat myös tilaus nappia sivustolla, jos saamme riittävästi tilaajia pystymme lähettämään live streamauksia mobiililaitteilla ja kanava on helpompi ihmisten löytää.

Marian ilmestyspäivä

Pälkäneen seurakunta