Löydä lahjasi, löydä paikkasi-kurssi

Pälkäneen seurakuntatalo

Oletko pohtinut, että miten löytää itselle sopiva palvelutehtävä seurakunnassa? Mitä armolahjoja Pyhä Henki on minulle antanut?

Löydä lahjasi, löydä paikkasi-kurssi on käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista. Maanläheisesti ja huumorilla höystettynä.

Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahjaa? Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Kuuluvatko ne edelleen tämän päivän seurakuntaan? Kaikkea tätä voit olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Matti Mäkinen toimii kouluttajana Kansan Raamattuseurassa ja hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus seurakuntatyöstä. Hän toimi aikoinaan nuorisomuusikkona yli kaksikymmentä vuotta ja nuorten aikuisten yhteisön vetäjänä Tampereella.

Seuraavat kerrat.20.2.,  27.2. ja  5.3

Pälkäneen seurakunta