Messu Pälkäneen kirkko

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen. Jeesus eli samojen elinehtojen alaisena kuin me lunastaakseen meidät ja antaakseen meille oikeuden elää Jumalan lapsina.

Jari Kemppainen, Maria Aaltonen

1. sunnuntai joulusta

Pälkäneen seurakunta

Tommolan kappeli

Iltamessu

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana

Pälkäneen kirkko

Messu ja 3. Rippikoulun ensimmäinen tapaaminen

Pälkäneen kirkko

Messu ja 1. Rippikoulun infotilaisuus

Messu ja infotilaisuus, 1. rippikoululaisille, vanhemmille, kummeille ja isovanhemmille.