Raamattuluento

la 21.9. kello 14.00 - su 22.9. kello 13.00

Raamattuluento Pälkäneen seurakuntatalo

Raamatussa on myös vaikeita kohtia. Miten ymmärtää niitä? Mitä sanoa sille, joka kysyy näistä kohdista? Tapahtuman tilaisuudet ovat Pälkäneen seurakuntatalossa (Onkkaalantie 75). Alustajina ja opettajina Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen ja kirkkoherra Jari Kemppainen. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan, miettimään, kysymään ja keskustelemaan.

Lauantai 21.9.

Klo 14 Maailmassa on valtavasti uskontoja. Miksi olemme juuri kristittyjä? Voiko tietää, onko kristinusko se oikea uskonto? Raamattu sanoo Jeesuksen olevan tie ja ainoa tie Jumalan luo (Joh 14:6). Onko näin?

Klo 15 Monien mielestä Raamatun viimeinen kirja, Johanneksen ilmestys, on erityisen vaikea tai sitä on mahdoton ymmärtää. Miten Ilmestyskirjaa tulisi lukea ja tulkita? Mitä se haluaa sanoa? Avaimia Ilmestyskirjan ymmärtämiseen.

Klo 16 Miten Ilmestyskirjaa tulisi lukea ja tulkita? Avaimia Ilmestyskirjan ymmärtämiseen.

Sunnuntai 22.9.

Klo 12 Raamatussa käsketään kertoa evankeliumi kaikille luoduille (Mark 16:15). Miten minä voisin ja miten minun tulisi kertoa se ja keille? Jeesus sanoi, että jos häpeämme häntä, hän häpeää meitä, kun hän tulee takaisin (Mark 8:38). Miten voisin kertoa uskostani avoimesti, luontevasti ja rohkeasti?

Pälkäneen seurakunta