Seeli Toivion sello konsertti

Seeli Toivion sello konsertti Pälkäneen kirkko

Kesäinen sello konsertti

Oletko kuullut, kun sellisti soittaa ja laulaa yhtäaikaa? Nyt siihen on tilaisuus, kun lahtelainen, sellovirtuoosi ja laulaja esiintyy Pälkäneen kirkossa sunnuntaina 14.7. klo 18. Hän esittää J. S. Bachin sellosarjoja, sekä improvisoi sellollaan. Toivio esittää myös lauluja, mm. Taalainmaan vanhan virren ja Oskar Merikantoa, säestäen itseään sellolla. Toivio on musiikin tohtori ja kansainvälinen sellisti ja laulaja, joka esiintyy noin 100:ssa konsertissa vuosittain. YouTubessa hänellä on yli 3 miljoonaa katselijaa. Musiikin lomassa hän kertoo mm. yli 200-vuotiaasta sellostaan. Konsertti kestää tunnin, sinne on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Kortit käy. Myynnissä taiteilijan cd-levyjä. Tervetuloa.

Pälkäneen seurakunta