L10T - Uskon askeleita valmennus

L10T -  Uskon askeleita valmennus Pälkäneen seurakuntatalo

Arkikristityn elämäntaparemontti - L10T - Luukkaan evankeliumin 10. luku tähän päivään L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Jeesuksen ohjeet sopivat myös tähän päivään kaikkialla arjen keskellä. Toimintamalli sopii yhtä hyvin ujoille, rohkeille kuin kiireisillekin. Tavoitteena on uusi tapa elää silmät ja sydän avoimina lähimmäisille. Mukana voivat olla kaikki seurakuntalaiset varhaisnuorista senioreihin.

L10T -valmennus rohkaisee seurakuntalaiset osoittamaan Jumalan rakkautta arjessaan ja kutsumaan toisia hyvän Jumalan yhteyteen. Yksinkertaiset askeleet auttavat kristittyjä elämään uskoaan todeksi arjessaan ja itselle sopivalla tavalla.

Kaikki kristityt, 3-99 vuotta, voivat omaksua yksinkertaisen neljän askeleen elämäntavan, joka perustuu rukoukselle. Kuunteleminen, auttaminen ja uskostaan kertominen ilman sanoja voivat mullistaa kylmää maailmaa. Jeesuksesta kertominenkin on sallittua

Askeleet ovat yksinkertaiiia - siunaa, ystävysty, auta missä voit, kerro Jeesuksesta - mutta alkuun pääsemiseen tarvitaan rohkaisevaa koulutusta ja yhteistä liikkeelle lähtemistä. Yhdessä tekeminen rakentaa yhteisöllisyyttä ja innostaa eteenpäin. Valmennus perehdyttää elämäntapaan käsikirjan ja DVD:n avulla.

L10T on alunperin Etelä-Afrikassa kehitetty kristityn elämäntapaan rohkaiseva koulutus, joka on käytössä kymmenissä maissa eri puolilla maailmaa. L10T -koulutuksia on vedetty keväästä 2015 alkaen.  Vastaanotto on ollut innostunutta ja palaute rohkaisevaa.

Illat alkavat klo 18.00, iltapala n. 19.15.  ja lopetus 20.15.

Päivät 7.2,  21.2., 7.3., 21.3. ja 4.4. Pälkäneen seurakuntatalossa.   Kouluttajana Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta.

Pälkäneen seurakunta

Pälkäneen kirkko

Rukous- tai musiikkihetki

Kesäkeskiviikkoisin kirkossa rukoillaan ja lauletaan. Hyvä mahdollisuus poiketa torikahviossa, torilla ja kirkossa