Messu Pälkäneen kirkko

Jari Kemppainen, Matti Huomo. Uudet kirkkovaltuutetut tarjoavat kahvit seurakuntatalolla

.

Jeesus herättää uskon

Pälkäneen seurakunta

Pälkäneen seurakuntatalo

L10T - Uskon askeleita valmennus

Arkikristityn elämäntaparemontti - L10T - Luukkaan evankeliumin 10. luku tähän päivään L10T perustuu ohjeisiin, jotka Jeesus antoi opetuslapsilleen lähettäessään heidät matkaan Luukkaan evankeliumin 10. luvun mukaan. Jeesuksen ohjeet sopivat myös tähän päivään kaikkialla arjen keskellä. Toimintamalli sopii yhtä hyvin ujoille, rohkeille kuin kiireisillekin. Tavoitteena on uusi tapa elää silmät ja sydän avoimina lähimmäisille. Mukana voivat olla kaikki seurakuntalaiset varhaisnuorista senioreihin.

Luopioisten seurakuntakeskus

Laskiainen