Kuolleiden lasten muistopäivä

Tommolan kappeli

Rukoushetki. Musiikkia Johanna Lemmetyinen, tekstejä ja rukouksia Janne Vesto ja Kirsi Urkko.

Kuolleiden lasten muistopäivän tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kunnioittaa elämästä liian aikaisin poistuneiden lasten muistoa. Tapahtumassa muistamme kaikenikäisiä lapsia, myös aikuisia lapsia ja syntymättöminä lapsia.

Kokoonnumme muualle haudattujen muistopaikalle (Hautausmaan keskiosassa Punaisen rakennuksen luona tien varressa). Siellä on mahdollisuus sytyttää kynttilän meitä koskettaneiden kuolleiden lasten muistoksi. Kynttilän voi laskea myös lapsen omalle haudalle.

Tämän jälkeen siirrymme kappeliin, jossa on musiikkia, suruun ja kaipaukseen liittyviä tekstejä ja rukoushetki. Rukoushetken jälkeen on myös mahdollisuus keskustella kahden kesken.

Pälkäneen seurakunta

Luopioisten kappeliseurakunta Pälkäneen seurakunta