Luopioisten seurakuntakeskus

Perhekerho on koko perheen kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus tutustua muihin lapsiperheisiin.

Perhekerho on koko perheen kohtaamispaikka. Kerho sisältää hartaushetken, erilaista tekemistä, kuten askartelua, laulua ja leikkiä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Kerhossa on tarjolla keittolounas 3 € / perhe. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Perhekerho kokoontuu Luopioisten seurakuntakeskuksessa maanantaisin klo 10-12.

Luopioisten kappeliseurakunta

diakoni
Luopioisten kappeliseurakunta Pälkäneen seurakunta

Pälkäneen seurakuntatalo

Kirkkomuskari

Lauletaan, leikitään, touhutaan, tanssitaan ja soitetaan. Jokaisella kerralla pieni hartaus.

Pälkäneen seurakuntatalo

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho on perheiden kohtaamispaikka, missä on monenlaista mukavaa yhteistä puuhailtavaa.

Luopioisten seurakuntakeskus

Yhdistetty päivä- ja perhekerho

Yhdistetty päivä- ja perhekerho on kohtauspaikka, jossa on mahdollisuus tutustua muihin lapsiperheisiin. Yli 3-vuotiaat lapset voivat jäädä kerhoon ilman aikuista.