RAAMATUN VAIKEITA KOHTIA

su 1.10. kello 12.00 - kello 13.00

Pälkäneen seurakuntatalo

Raamatussa on myös vaikeita kohtia. Miten ne tulisi ymmärtää? Mitä vastata sille, joka pilkallisesti vetoaa näihin kohtiin? Tai sille, joka sanoo, että haluaisi uskoa mutta ei voi, koska Raamatussa on niin vaikeita kohtia. Voiko epäilyksistä päästä?Tilaisuudet ovat Pälkäneen seurakuntatalossa (Onkkaalantie 75). Alustajana ja opettajana Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen .Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan, miettimään ja keskustelemaan

 

*Kirkkokahvi

Klo 12 Paavali kirjoittaa, että niille, jotka Jumala on edeltä määrännyt, hän on lahjoittanut kirkkautensa (Room 8:30). Vainko ne pelastuvat, jotka Jumala on valinnut pelastumaan? Onko Jumala määrännyt jotkut kadotukseen?

Suomen teologinen instituutti


Järjestäjä

Pälkäneen seurakunta

Katso myös

ti 25.9. klo 18.00

Pälkäneen seurakuntatalo

Raamattupiiri

Kokoonnutaan yhdessä tutkimaan Sanaa.
la 29.9.2018 klo 14.00 - su 30.9.2018 klo 14.00

Pälkäneen seurakuntatalo

Raamatun vaikeitakohtia

Raamatussa on myös vaikeita kohtia. Miten ne tulisi ymmärtää? Mitä ne haluavat sanoa? Mitä vastata sille, joka kysyy näistä kohdista? Tapahtuman tilaisuudet ovat Pälkäneen seurakuntatalossa (Onkkaalantie 75), messu ja lauantain viimeinen osio klo 16 Pälkäneen kirkossa. Alustajina ja opettajina Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen ja pastori Juha Kankaristo. Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan, miettimään, kysymään ja keskustelemaan.
su 30.9. klo 10.00

Pälkäneen kirkko

Messu

Saarna STI:n pääsihteeri Jari Rankinen