Kokkikerho

Kokkikerho Pälkäneen seurakuntatalo

Alakouluikäisten kokkis Pälkäneellä. Valmistetaan jotain pientä syötävää sekä leikitään ja touhataan muuta mukavaa.

Kokkikerhossa tehdään vaihdellen suolaista ja makeaa naposteltavaa, joten tosi nälkäisenä ei kannata tulla paikalle.

Koska keittiöön mahtuu rajallisesti väkeä kerralla, on ohjelmassa aina kokkailun, herkuttelun ja hartauden lisäksi leikkimistä ja muuta touhua.

Kokkikerho tarkoitettu alakouluikäisille. Kerhoon voi ilmoittautua tulemalla paikanpäälle.

Tyttökerho

Tyttökerho on alakouluikäisten tyttöjen oma kerho, missä puuhataan monenlaista mukavaa tekemistä.

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho on perheiden kohtaamispaikka, missä on monenlaista mukavaa yhteistä puuhailtavaa.

Perhekerho

Perhekerho on koko perheen kohtauspaikka, jossa on mahdollisuus tutustua muihin lapsiperheisiin.