Koululaisten kerhot

Alakouluikäisille on erilaisia kerhoja, joissa touhataan yhdessä kaikkea mukavaa. Kerhot ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi tulla missä vain vaiheessa vuotta. Tervetuloa!

Kerhokausi käynnistyy viikolla 38. Lisätietoja lähempänä kerhojen alkua.

Koululaisten leirit

Alakoululaisille järjestetään koulujen loma-aikoina leirejä, joilla ovat mukana myös kunnan perhetyöntekijät.

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person). Tiedustelut leireistä Marja Lepistö p. 0407120571, s-posti marja.lepisto@evl.fi

Kesälomalla on myös telttaleiri Rajalansaaressa. Tiedustelut Päivi Gireniltä p.0407120568, s-posti paivi.giren@evl.fi

Koululaisten leirit

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person). Kesälomalla on myös telttaleiri Rajalansaaressa.

10-synttärit ja lapsen oikeuksien juhla

Keskiviikkona 21.11.2018 juhlitaan 10 vuotta täyttäneitä sekä lasten oikeuksia Pälkäneen srk-talossa.
Ohjelmassa kakkua, hartaus, yhteistä ohjelmaa ja tietenkin syntymäpäiväsankarien laulu ja pieni synttärilahja. Luopioisista järjestetään bussikyyti.

Tänä vuonna esiintyjänä juhlassa TV.stäkin tuttu Taika-Petteri!

Tervetulleita ovat 10-vuotiaat perheineen sekä kaikki, jotka haluavat juhlistaa 10-vuotiaita ja lasten oikeuksia!