Koululaisten kerhot

Alakouluikäisille on erilaisia kerhoja, joissa touhataan yhdessä kaikkea mukavaa. Kerhot ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi tulla missä vain vaiheessa vuotta. Tervetuloa!

Kerhot alkavat viikolla 37.

KERHOT

PÄLKÄNEEEN SEURAKUNTA:

KOKKIKERHO tiistaisin klo 14.30-16.00 Pälkäneen srk-talolla, Onkkaalantie 75

TYTTÖKERHO torstaisin klo 15-16 Pälkäneen srk-talolla, Onkkaalantie 75

LUOPIOISTEN KAPPELISEURAKUNTA:

KOKKIKERHO joka toinen tiistai, alkaen 11.9. klo 15.30-17.00  Luopioisten srk-keskuksessa, Pereentie 1

AITOON PUUHAKERHO keskiviikkosin 19.9., 3.10, 31.10., 14.11., 28.11. ja 5.12. Pysäkillä, Miemolantie 7, klo 16-17

RAUTAJÄRVEN KOKKIKERHO tiistaisin 18.9., 2.10., 30.10., 13.11. ja 27.11. Rautahovissa yhteistyössä seurakunta ja kukkian maa- ja kotitalousnaiset, klo 17.30-19.00

Koululaisten leirit

Alakoululaisille järjestetään koulujen loma-aikoina leirejä, joilla ovat mukana myös kunnan perhetyöntekijät.

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person). Kesälomalla on myös telttaleiri Rajalansaaressa.

10-synttärit ja lapsen oikeuksien juhla

Keskiviikkona 21.11.2018 juhlitaan 10 vuotta täyttäneitä sekä lasten oikeuksia Pälkäneen srk-talossa.
Ohjelmassa kakkua, hartaus, yhteistä ohjelmaa ja tietenkin syntymäpäiväsankarien laulu ja pieni synttärilahja. Luopioisista järjestetään bussikyyti.

Tänä vuonna esiintyjänä juhlassa TV.stäkin tuttu Taika-Petteri!

Tervetulleita ovat 10-vuotiaat perheineen sekä kaikki, jotka haluavat juhlistaa 10-vuotiaita ja lasten oikeuksia!

Koululaisten leirit

10-synttärit ja lapsen oikeuksien juhla

Tänä vuonna esiintyjänä juhlassa TV.stäkin tuttu Taika-Petteri!