Koululaisten kerhot

Alakouluikäisille on erilaisia kerhoja, joissa touhataan yhdessä kaikkea mukavaa. Kerhot ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi tulla missä vain vaiheessa vuotta. Tervetuloa!

PÄLKÄNEEN SEURAKUNTATALO:

Tiistaisin kokoontuu alakouluikäisten KOKKIKERHO klo 14.30-16. Kerhossa kokataan pietä välipalaa yhdessä ja sitten tietysti herkutellaan!

Torstaisin kokoontuu alakouluikäisten tyttökerho eli TYTTIS KLO 15-16. Tyttiksessä askarrellaan, leikitään, pelaillaan ja tehdään kaikkea kivaa tyttöporukalla.

PIKKULEIPURI- KERHOT ovat suunnattu kahdelle ikäryhmälle, alle kouluikäisille (4-6-vuotiaille) ja koululaisille (7-12-vuotiaille). Kerhot kokoontuvat eri aikoina.

Pikkuleipurit-kerhossa opetellaan kaikkea leipomiseen liittyviä asioita. Päätavoitteena on leipoa yhdessä kaikkea pientä maittavaa suuhunpantavaa sekä valmistaa jotakin muutakin hyvää. Lopuksi tietysti maistellaan omatekemiä herkullisia luomuksia.

Kokoontumispaikkana on Pälkäneen seurakuntatalo.

Kerhot ovat ilmaisia.

Kerhossa leipomisen saloihin lapsia ohjaa kondiittori / kokki Heidi Lindholm-Nuuttila Puh. 04 5851 8373

LUOPIOISTEN SEURAKUNTAKESKUS:

Torstaisin kokoontuu Kokkikerho klo 15.30-17. Kerhossa valmistetaan välipaloja ja leivotaan pikkuherkkuja.

Koululaisten leirit

Alakoululaisille järjestetään koulujen loma-aikoina leirejä, joilla ovat mukana myös kunnan perhetyöntekijät.

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person). Tiedustelut leireistä Marja Lepistö p. 0407120571, s-posti marja.lepisto@evl.fi

Kesälomalla on myös telttaleiri Rajalansaaressa. Tiedustelut Päivi Gireniltä p.0407120568, s-posti paivi.giren@evl.fi

Syysloman leirit 2019:

VIP 1: isot eli 4.-6.lk. Ma-ke 14.-16.10.2019. Hinta 25€. Leiri alkaa ma klo 11 ja päättyy ke klo 13.

VIP 2: pienet eli 1.-3.lk. Ke-to 16.-17.10.2019. Hinta 20€. Leiri alkaa ke klo 14 ja päättyy to klo 13.

Ti 19.11. 10-SYNTTÄRIT JA LAPSEN OIKEUKSIEN PÄIVÄN JUHLA kaikille lapsille klo 18 Pälkäneen seurakuntatalossa. Luopioisista ilmainen bussikyyditys. Juhlassa esiintyy nukketeatteri SANANJALKA esityksellä HARMANDIA-TARINA HARMAASTA VALTAKUNNASTA.

Koululaisten leirit

VIP-leirejä pidämme seurakunnan omassa Seitsyen leirikeskuksessa. Nimi juontaa juurensa siihen, että kun isoilla rippikoululaisilla on riparit, niin pitäähän varhaisnuorilla sitten toki olla viparit, sekä tietysti siihen, että jokainen lapsi on hyvin tärkeä (=Very Important Person). Kesälomalla on myös telttaleiri Rajalansaaressa.

10-synttärit ja lapsen oikeuksien juhla

Keskiviikkona 21.11.2018 juhlitaan 10 vuotta täyttäneitä sekä lasten oikeuksia Pälkäneen srk-talossa.
Ohjelmassa kakkua, hartaus, yhteistä ohjelmaa ja tietenkin syntymäpäiväsankarien laulu ja pieni synttärilahja. Luopioisista järjestetään bussikyyti.

Tänä vuonna esiintyjänä juhlassa TV.stäkin tuttu Taika-Petteri!

Tervetulleita ovat 10-vuotiaat perheineen sekä kaikki, jotka haluavat juhlistaa 10-vuotiaita ja lasten oikeuksia!