Koululaisten leirien osalta, seuraathan tiedotteita Wilmassa.

Ilmoittautuminen päiväleirille (linkki alla) 18.5.

Leiri on 6.-8. luokkalaisille ja toteutetaan Seitseyn leirikeskuksessa. Ohjelmassa pelejä, mukavaa yhdessäoloa, ruunalaittoa ja saunomista. Päivä on maksuton. Lisätietoja Marianne (p. 040 712 0570) tai Iina. Ilmoittaudu tällä lomakkeella:

Päiväleirille ilmoittautumisen lomake

TERVETULOA PÄLKÄNEEN SEURAKUNNAN PÄIVÄKERHOON!

• Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatustoimintaa 3–5-vuotiaille
  • Kauden 2023–2024 kerhoihin voi ilmoittautua 3–5-vuotiaat (2018–2020 syntyneet))
  • Kerhot kokoontuvat keskiviikkona ja/tai perjantaina Pälkäneen srk-talossa 3 tuntia kerrallaan. Lapsi voi osallistua myös vain toiseen päivään. Molemmissa ryhmissä tulee olla väh. 5 lasta, jotta ryhmä toteutuu
  • Kerhot alkavat syksyllä vko 36
  • Kerhot ovat maksuttomia

Ilmoittautuminen lapsityönohjaajalle Marja Lepistölle p.0407120571, s-posti marja.lepisto@evl.fi

Ilmoittaudu kerhoihin, leireille, retkille

Ilmoittautuminen kerhoihin, leireille, retkille, isoseksi rippileireille, isoskoulutukseen ja mm. nuorten leireille tapahtuu täällä.

Lisätietoja voi kysyä ilmoittautumisesta vastaavalta henkilöltä, jonka yhteystiedot kerrotaan lomakkeen infotekstissä. Huomioi lomakkeessa olevat ilmoittautumisajat.

Ilmoittautumislomakkeet löydät valikosta vasemmalla tai kännykällä ylävalikosta oikealta.

VIP-LEIRILLE

Seuraavat VIP-leirit ovat ma-to 17.-20.6.2024 välisenä aikana. Ilmoittautuminen on toukokuussa ja leirille otetaan 25 lasta ilmoittaumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita tulee paljon, leirit toteutetaan kolmena yhden yön leirinä. Seuraathan tiedotteita Wilmasta.

RAJALANSAAREN LEIRI

Ma-ke 24.-26.6.2024. Hieno leiri luonnon helmassa 5.-7. luokkalaisille. Hinta 20e. Leirille otetaan 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lisätietoja Päivi Giren p. 040 712 0568.

LEIRIPÄIVÄ 6.-8. luokkalaisille SEITSYESSÄ

La 18.5.2024. Uutta! Pelejä, ruuanlaittoa ja hauskaa yhdessäoloa tutussa Seitsyessä.

Nuorisotyönohjaaja Marianne Jaakkola

marianne.jaakkola@evl.fi

HUOMIO! Onnistunneesta ilmoittautumisesta tulee näytölle ilmoitus. Jos lähetysilmoitusta ei tule, ota yhteyttä vastaavaan työntekijään.