Vastuuryhmien

tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja arvioida tehtäväalueen toimin- taa seurakunnassa, tukea vapaaehtoistoimintaa ja seurakuntalaisia sekä käsitellä seurakunnan jäsenten aloitteet toiminnan kehittämiseksi.

Diakonian vastuuryhmä:

Taina Aspila, Anna-Mari Henriksson-Helmikkala, Irja Jokio, Tiina Knuutinen, Tiina Kokkola, Eija Lankinen, Elina Pehkonen, Esko Peltonen, Suvi Rantanen, Reija Siitonen, Paula Suksia, Päivi Giren, Virpi Kangasniemi, Janne Vesto.

Jumalanpalvelus- ja musiikkivastuuryhmä:

Taina Aspila, Aimo Kokkola, Ritva Majala, Senni Nissilä, Arja Nuuttila, Minna Liljedahl, Jaakko Simola, Rainer Zeitlin, Matti Huomo, Ritva Huomo, Jari Kemppainen.

Lähetyksen vastuuryhmä:

Ritva Aaltonen, Camilla Eklöf, Leila Hertzberg, Kaisa Kanth, Marianne Laine, Vesa Mellavuo, Ari Peltonen, Leena Peltonen, Kirsti Savola, Pirjo Tukiainen, Matti Aaltonen, Jari Kemppainen, Paula Eloranta.

Nuorten vastuuryhmä:

Terhi Hölsä, Jenni Kallio, Jukka Lehto, Amélie Liehrmann, Kati Pinola, Panu Raivio, Katja Saarinen, Juha Kankaristo.

Lapsitoiminnan vastuuryhmä:

Anna-Maria Ahola, Miia Aspila, Kaisa Hinkka, Terhi Hölsä, Maaria Kaaja, Jenni Kallio, Terhi Kallio, Annika Lukula-Niemi, Jennariina Mäki-Mantila, Mirva Nikkanen, Katja Saarinen, Karoliina Santala, Erja Soini, Kirsi Saarinen, Marja Lepistö.

Aikuistoiminnan vastuuryhmä:

Taina Aspila, Ilkka Iivari, Antti Järvinen, Eija Lankinen, Sirpa Marttinen-Huhdanpää, Ilkka Naulapää, Kirsi Urkko, Leena Eerola, Janne Vesto.

Ystävyysseurakuntavastuuryhmä:

Irja Jokio, Vesa Mäki-Mantila,   Senni Nissilä, Jukka Ollikkala, Kirsi Urkko, Kati Pinola, Jari Kemppainen, Paula Eloranta, Marja Lepistö, Kristel Muru-Tanila.

Kiinteistötyöryhmä:

Hannu Aspila, Raimo Giren, Pentti Hallila, Antti Järvinen, Juhani Järvinen, Hannu Kallio, Pekka Koskelo, Risto Lindholm, Vesa Mäki-Mantila, Jukka Ollikkala, Salla Paakkunainen,  Ari Peltonen, Katja Saarinen, Jaakko Simola, Sari Tamminen, Tero Ahlqvist, Jari Kemppainen, Kristel Muru-Tanila.

Viestinnän vastuuryhmä:

Anna-Mari Henriksson-Helmikkala, Ilkka Iivari, Päivi Kosonen, Mari Laesterä, Tommi Liljedahl, Senni Nissilä, Sari Tamminen, Ulla Sirén, Kirsi Urkko, Marketta Vaismaa, Paula Suksia, Jari Kemppainen, Kristel Muru-Tanila.

Pälkäneen kirkon tiekirkkovastuuryhmä:

Ilkka Iivari, Tiina Kokkola, Vesa Mellavuo, Jukka Ollikkala, Kirsi Urkko, Matti Aaltonen, Jari Kemppainen.