Tuomasmessu

Tuomasmessu Pälkäneen kirkko

tuomasmessun teemoina: yhteisvastuu, alakoululaisten kerhojen kevätkirkko, partio ja lähetys

Pälkäneen Tuomasmessun toteuttajina ovat
•Partiolippukunta Kostian Kahlajaat. Partiolaiset viettävät partioviikkoa ja viikon sisältöön kuuluu osallistuminen Jumalanpalvelukseen.
• Alakouluikäiset kerholaiset, messu on kerhokauden päätösjumalanpalvelus
• Diakonia ja Yhteisvastuukeräysväki.
• Naiset Toivon lähteellä piiri
• Vieraiksi tulevat Itävallasta Eeva ja Jari Vähäsarja, jotka toimivat lähetystyössä Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan lähettämänä Trans World Radion eli TWR:n palveluksessa. Eeva toimii Toivoa naisille ( entinen Hanna-työ) -työn koordinaattorina Euroopan, Lähi-Idän, Keski-Aasian ja Pohjois-Afrikan alueella. Pälkäneen seurakunta tukee Turkin Toivoa naisille työtä

Saarnan pitää Turkin Naiset Toivon lähteellä koordinaattori

Tuomasmessussa on ainakin partio-, yhteisvastuu -, Naiset toivon lähteellä -, tyttöjen ja poikien – ja lasten rukousalttarit, joiden ääressä voi pysähtyä hiljentymään messun rukousosassa.
Messussa tai seurakunnan kotisivuille voi jättää esirukousaiheita, joiden puolesta rukoillaan messun aikana.
Alttarilla rukoillaan henkilökohtaisesti sinne tulevien puolesta ja voidellaan sairaat öjyllä.

Musiikista vastaa kanttori Johanna Lemmetyinen Tuomaskuoron ja bändin kanssa.
Kirkkoherra Jari Kemppainen toimii messun liturgina. .

Messun jälkeen on kirkkokahvit ja lähetystilaisuus.

3 sunnuntai pääsiäisestä