Uskon Yö

la 28.10. kello 20.30 - su 29.10. kello 00.00

Uskon Yö Pälkäneen kirkko

Sana uskon ilmentäjänä.

Yön aihe on  Sana uskon ilmentäjänä. Teema pohjautuu yhteisesti laulettuun Martti Lutherin virteen 170 Jumala ompi linnamme.   Sieltä nousee yksi säe: “Se sana seisoo vahvana…”

Pälkäneellä uskoa lähestytään runojen, rukouksen, kuvien, taiteen, virsien ja  musiikin kautta.

Runoja tulkitsevat Milja Jussila, Ritva Majala, Sirpa Marttinen-Huhdanpää, Maija Kuitunen, Merja Vaittinen,  Jaakko Simola ja Janne Vesto.

Musiikista vastaavat Ritva Huomo urut ja piano, Arja Nuutila viulu, Salla Paakkunainen laulu.

Taidetta ovat lupautuneet tuoda Anja Mattila-Tolvanen ja Kati Valkonen. Valokuvia Eero Mäki-Mantila.

Kirkkokahvit Toni ja Hanna Lindholmin tekemän työn hyväksi Saksassa.

Uskon yössä rukoillaan seurakuntalaisten rukousaiheiden puolesta. Rukousaiheita voi lähettää kotisivujen kautta palkaneenseurakunta.fi tai tullessasi kirkkoon voi täyttää  lapulle esirukouspyyntöjä.

Luopioisten kappeliseurakunta, Pälkäneen seurakunta

Jari Kemppainen