Suomalainen messu

Luopioisten kirkko

Lasse Heikkilän Suomalainen messu jolla juhlitaan Suomi 100-vuotta ja kiitetään Jumalaa hänen hyvyydestään.

Saarna Janne Vesto, liturgina Jari Kemppainen, kanttoreina Johanna Lemmetyinen ja Ritva Huomo. Luopioisten kirkkokuoro, Nuorten lauluryhmä, Caritas, Pälkäneen kirkkokuoro. Soittajat: Eveliina Virtanen kantele, Helene Haataja basso, Aleksi Saari kitara, Ilkka Mäkelä djembe, Kaisa Aalto-Wallin haitari, Johanna Lemmetyinen piano. Musiikin johto Ritva Huomo. Kirkkokahvit.

"Neljä vuodenaikaa ja kämmen suuren Luojan. Voiko olla paikkaa sen rakkaampaa!" mm. Stella Kiven sanoin juhlimme Suomi 100 -juhlavuotta viettämällä yhteistä messua. Lasse Heikkilän hyvin suosittu Suomalainen messu toteutetaan paikallisin voimin. Musiikista vastaa seurakunnan kuorot ja paikallisista soittajista koottu bändi kanttoreiden johdolla.

Luopioisten kappeliseurakunta, Pälkäneen seurakunta