RAAMATUN VAIKEITA KOHTIA

Pälkäneen seurakuntatalo

Raamatussa on myös vaikeita kohtia. Miten ne tulisi ymmärtää? Mitä vastata sille, joka pilkallisesti vetoaa näihin kohtiin? Tai sille, joka sanoo, että haluaisi uskoa mutta ei voi, koska Raamatussa on niin vaikeita kohtia. Voiko epäilyksistä päästä? Tilaisuudet ovat Pälkäneen seurakuntatalossa (Onkkaalantie 75). Alustajana ja opettajana Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Jari Rankinen .Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan, miettimään ja keskustelemaan.

LAUANTAI 30.9.

Klo 14 Jeesus lupaa, että Jumala antaa, mitä ikinä pyydämme (Joh 15:7). Miksi en kuitenkaan aina saa?

Klo 15 Jumala käski surmata kaikki (5 Moos 20:16). Voiko Jumala käskeä tuollaista? Onko Vanhan testamentin Jumala erilainen kuin Uuden testamentin?

*Päiväkahvi

Klo 16 Kirje heprealaisille sanoo, ettei uskosta kerran luopunutta voi johdattaa toistamiseen kääntymykseen (Hepr 6:6). Eikö siis uskosta luopunut voi enää palata Jumalan luo?

Suomen teologinen instituutti

Pälkäneen seurakunta

Raamattupiiri

Kokoonnutaan yhdessä tutkimaan Sanaa.

Raamattupiiri

Kokoonnutaan yhdessä tutkimaan Sanaa.

Luopioisten seurakuntakeskus

Kesäraamattupiiri