Suomen Lähetysseuran Safarikuoron konsertti

la 29.7. kello 20.00

Suomen Lähetysseuran Safarikuoron konsertti Pälkäneen Pyhän Mikaelin rauniokirkko

Safarikuoro kertoo laulaen kaukaisissa maissa elävien lähimmäistemme iloista ja suruista, kiitoksesta ja rukouksesta sekä lähetystyön arjesta ja juhlasta. Muutama kuoron jäsen on ollut itsekin lähettinä. Kuoron ohjelmistoon kuuluu perinteisen klassisen kirkkomusiikin lisäksi uutta suomalaista kirkkomusiikkia, rytmikästä gospelmusiikkia sekä lähetyskenttien lauluja mm. swahiliksi, hepreaksi, ndongaksi, thaiksi, kiinaksi ja espanjaksi.

Safarikuoro on Suomen Lähetysseuran pisimpään toiminut musiikkiryhmä, joka perustettiin vuonna 1967. Sekakuoroon kuuluu noin 30-35 laulajaa eri puolilta maata. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kanttori Tommi Niskala ja varajohtajana kanttori Terje Kukk.
Swahilinkielinen sana safari tarkoittaa matkaa. Safarikuoro vierailee Suomen eri seurakunnissa kerran kuukaudessa. Konserttien lisäksi kuoro laulaa usein myös jumalanpalveluksissa.
Konserttimatkat kokoavat yhteen kuorolaiset eri puolilta Suomea, joten kuorolaisten elämässä Safari on matkustamista aivan konkreettisesti. Konserteissaan kuoro kutsuu kuulijat musiikkimatkalle ympäri maailmaa.

Safarikuoro

Pälkäneen seurakunta