Isoskoulutus 2017-2018

Pälkäneen seurakunnan isoskoulutus uudistuu nyt isosti. Nyt voit suorittaa isoskoulutuksen monella tapaa.

Vuoden mittainen isoskoulutus antaa eväitä rippikoulun isosen hienoon tehtävään. Koulutuksessa ja isosen tehtävässä tutustut uusiin ihmisiin, voit laittaa lahjasi likoon, saat rohkeutta esiintymiseen ja saat olla mukana välittämässä maailman parasta sanomaa. ISKO kokoontuu 1-2 kertaa kuussa.

Rippileirille isoseksi voi hakea isoskoulutuksen suorittanut.
Tyttöjen ja poikien leirin isoseksi voi hakea isoskoulutuksen suorittanut tai kerhonohjaajana toiminut.

Isosvalintoja tehdessä otetaan huomioon aktiivisuus isoskoulutuksessa sekä muussa seurakunnan toiminnassa!

ISKO

Alkaa elokuussa.
Tervetuloa mukaan!

Ensimmäinen kokoontuminen pe 25.8. klo 18-21
Pälkäneen kirkon sakastissa.

Koulutus on Pälkäneellä pääsääntöisesti perjantaisin, mutta
mukautuu hyvin myös omien aikataulujen mukaiseksi.
Kokoontumisia on n. 2-3 kertaa kuussa.

Aitooseen järjestetään ryhmä, jos tulijoita on riittävästi. Ilmoita halukkuudestasi Päiville, Jannelle tai Juhalle.

Kysy tarkempia tietoja työntekijöiltä.

Isoskoulutuksesta vastaa pastori Juha Kankaristo 040 712 0564

Kerhonohjaajat ja lastenleirien isoset

Hyviä kerho- ja leirikokemuksia voit olla tarjoamassa monille innokkaille 1.-6. luokkalaisille.

Kerhonohjaajille järjestetään koulutus koulujen alettua elo-syyskuussa ja lisäkoulutusta saa matkan varrella. :). Kerhonohjaajana toimivat voivat tulla isosiksi lastenleireille.

Kiinnostaako kerhonohjaaminen? Tervetuloa mukaan! Ilmoittele kiinnostuksestasi Sennille, niin katsotaan sulle sopiva kerho.