Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät  ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten. Myös Palveleva puhelin ja  Palveleva netti ovat käytettävissäsi.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa Onkkaalassa Kostiakeskuksessa to klo 10-12 , Luopioisissa pe 10-12.  Jos et pääse ko. aikoina, kysy diakoniatyöntekijöiltä Virpi p. 040 7120567 ja Päivi 040 7120568.

Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti

• tarvitset tukea vaikeuksissasi

• haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan.

Mikään asia ei ole liian pieni. Voit olla yhteydessä henkilökohtaisesti, puhelimitse tai netin välityksellä.

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Virpi Kangasniemi p. 040 7120567, sähköposti virpi.kangasniemi@evl.fi

Toistaiseksi ei päivystystä seurakuntatalolla.

Kostiakeskus ( Onkkaalantie 76 ) torstaisin klo 10-12.

Päivi Giren p. 040 7120568, sähköposti paivi.giren@evl.fi

Päivystys Luopioisten seurakuntakeskuksessa perjantaisin klo 10-12.

Seurakunnan Yhteisvastuu tili

FI35 5377 0440 0038 73  OKOYFIHH

Kotikäynnit

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynnille voi pyytää pappia, diakoniatyöntekijää tai muuta seurakunnan työntekijää tai vapaaehtoista.

Kotikäynneillä kohdataan erityisesti ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Yhdessä ollessa voidaan esimerkiksi lukea lehtiä, hengellistä kirjallisuutta tai surffata vaikkapa netissä. Laulaminen, keskustelu ja rukous voivat myös kuulua tapaamisen antiin - valmista kaavaa ei ole.

Ehtoollinen kotiin

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla mukana myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.